Γιάννης Ιωάννου

Μία επιβλητική Ομόνοια έκανε... πλάκα για δεύτερη φορά σε μερικές μέρες στον Άρη, τον συνέτριψε με 3-0 στο «Αλφαμέγα» αυτή τη φορά για τα ημιτελικά του κυπέλλου και για να μην προκριθεί στον τελικό, θα πρέπει να συμβούν... πράματα και θάματα στη ρεβάνς της 17ης Απριλίου στο ΓΣΠ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βασικά πλέον η Λεμεσιανή ομάδα αναζητά ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα», πιο δύσκολο και από αυτό του Ολυμπιακού Πειραιώς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, αφού εκτός από τους παίκτες της Ομόνοιας, θα έχει αντίπαλο και την καυτή πράσινη εξέδρα!

Και όμως, αυτή η ομάδα που θαυμάζουμε τώρα, πριν από λίγο καιρό δεν άντεχες να την βλέπεις. Μία κίνηση από τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου ήταν αρκετή για να αλλάξει άρδην το όλο σκηνικό και από εκεί που η Ομόνοια έμοιαζε να τίθεται ακόμα και εκτός Ευρώπης στο πρωτάθλημα, πλέον είναι μόλις στο -4 από την κορυφή τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ είναι με το... 1,5 πόδι στον τελικό του κυπέλλου.

Η πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου στη θέση του Κιετίλ Ρέκνταλ, ήταν σωτήρια για το «τριφύλλι» και αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας και έχει happy end, μάλλον ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας θα αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά ότι πιθανόν να βιάστηκε να δώσει στον Ελλαδίτη τεχνικό το ρόλο του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, αντί να περιμένει να δει το έργο του ως προπονητής μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και μετά να αποφασίσει!

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ποιος να φανταζόταν τέτοια εντυπωσιακή αλλαγή...

Θυμάστε τι οργισμένα, αλλά και ειρωνικά σχόλια ακολούθησαν από εκατοντάδες οπαδούς της Ομόνοιας στα social media στο άκουσμα και μόνο της ανακοίνωσης για την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου, ενθυμούμενοι το προ ετών πέρασμα του από τον πράσινο πάγκο. Και όμως ο Ελλαδίτης τεχνικός διέψευσε τους πάντες και από λύση ανάγκης, εξελίσσεται σε κίνηση-ματ που είναι πολύ πιθανόν στο τέλος της σεζόν να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στην κατάκτηση ενός τίτλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα στρέψουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο (14/04) εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στο ζενίθ, με στόχο μία ακόμα νίκη που θα διατηρήσει ζωντανό το όνειρο του τίτλου... Και μετά, θα προετοιμαστούν για να ολοκληρώσουν τη δουλειά κόντρα στον Άρη στις 17/04, για να δώσουν το παρών σε ακόμα έναν τελικό, τον τρίτο στη σειρά με στόχο το 3/3!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ