Χάμπος: «Είχαμε ξεκάθαρες οδηγίες και τις 'βγάλαμε' στον αγωνιστικό χώρο»

Χάμπος: «Είχαμε ξεκάθαρες οδηγίες και τις 'βγάλαμε' στον αγωνιστικό χώρο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Άρη και την Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χάμπος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ σωστά. Είχαμε ξεκάθαρες οδηγίες και τις βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Και τα δύο παιχνίδια με τον Άρη ήταν καλά για μένα. Σήμερα όμως ένιωσα καλύτερα. Ο κόσμος απαιτεί πάρα πολλά από εμάς. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για το 2026, η οποία φέτος ήταν και Καταστατική, με σκοπό να εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΑΚ με πρόνοιες του περί σωματείων νόμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026 στην αίθουσα Allwyn «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.