Σπουδαία διάκριση για τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος θα είναι ο πρώτος που θα εισαχθεί στο Hall Of Fame της Premier League για το 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 43χρονος άλλοτε σπουδαίος αριστερός μπακ αγωνίστηκε σε 384 παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος με τις Άρσεναλ και Τσέλσι, σκοράροντας 15 γκολ και μοιράζοντας 39 ασίστ.

Με τους «κανονιέρηδες» κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα, ενώ με τους «μπλε» μία και είδε το όνομά του να μπαίνει τέσσερις φορές στην καλύτερα ενδεκάδα της σεζόν (2003, 2004, 2005, 2011). Ενδεικτικό, δε, της ποιότητας που είχε ως παίκτης είναι το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έχει αναφέρει ως τον δυσκολότερο παίκτη που αντιμετώπισε ποτέ στην καριέρα του!

 Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγή (λατινoαμερικάνικη) που πληρώνει, δεν αλλάζει!-ThemaSports
09/05 @ 12:06

Συνταγή (λατινoαμερικάνικη) που πληρώνει, δεν αλλάζει!

Με φόρα από το χθεσινό ταμείο στο Σουνταμερικάνα, συνεχίζουμε και σήμερα να ασχολούμαστε με τις αναμετρήσεις των Νοτειοαμερικανικών διοργανώσεων προτείνοντας δυάδα, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

Η Λίβερπουλ δίνει 25 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας για τον Γκιγιέρμε-ThemaSports
09/05 @ 11:34

Η Λίβερπουλ δίνει 25 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας για τον Γκιγιέρμε

Η Λίβερπουλ κινείται για την απόκτηση του Λουίς Γκιγιέρμε τον οποίο παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες και τον θέλει στο «Ανφιλντ», θεωρώντας πως θα είναι τα επόμενα χρόνια ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Παραλήφθηκε η κατάθεση Λαρένα - Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει τον τελευταίο λόγο!-ThemaSports
09/05 @ 10:15

Παραλήφθηκε η κατάθεση Λαρένα - Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει τον τελευταίο λόγο!

Παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Χόρχε Λαρένα, από το 2019 μετά τις αποκαλύψεις ισπανικής ιστοσελίδας για στημένους αγώνας, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι του κυπριακού πρωταθλήματος, δείχνοντας τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ως μεσάζων πρόσωπο ενός κυκλώματος με δίκτυα σε Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο.

Η απίστευτη ιστορία του Χοσέλου: Σαν οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022, χθες την πήγε με δύο γκολ στο «Γουέμπλεϊ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 11:05

Η απίστευτη ιστορία του Χοσέλου: Σαν οπαδός της Ρεάλ στον τελικό του 2022, χθες την πήγε με δύο γκολ στο «Γουέμπλεϊ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το 2022 ο Χοσέλου ήταν στο Παρίσι, ως φίλαθλος της Ρεάλ και παρακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει 1-0 τη Λίβερπουλ και να κατακτά το Champions League.

MVP ο Τζιωνής και πρόκριση για την Σπόρτινγκ Κάνσας (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
09/05 @ 08:55

MVP ο Τζιωνής και πρόκριση για την Σπόρτινγκ Κάνσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο Τζιωνή η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γιούνιον Όμαχα για τη φάση των «32» του κυπέλλου.

Συμφώνησε και παίρνει τον Γκιρασί! -ThemaSports
09/05 @ 09:16

Συμφώνησε και παίρνει τον Γκιρασί!

Οι Βεστφαλοί έψαχναν για επιθετικό και κατέληξαν στην περίπτωση του 27χρονου Γάλλου φορ, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ