Δεν θα το πιστέψεις: Υπεύθυνη οίκου ανοχής αποκαλύπτει τι ζητούν οι άνδρες την 14η Φεβρουαρίου
Όταν σκέφτεται κανείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το μυαλό του πηγαίνει αυτόματα σε λουλούδια, ακριβά δείπνα και ανταλλαγή δώρων με το ταίρι του.




Η ανακοίνωση:
«Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας σήμερα να πάρει τη νίκη αλλά θέλουμε να σταθούμε στα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή γύρω στους 50-60 οπαδούς της Ελπίδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίχτες μας αλλά με την βοήθεια παραγόντων της Ελπίδας της ιδιωτικής ομάδας ασφαλείας που προσέλαβε η ομάδα μας αλλα και της αστυνομίας καταφέραμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια. Για 20 -30 λεπτά δεχόμασταν αντίκειμενα αλλά και κροτίδες απο παράθυρα των αποδυτηρίων. Στο τέλος με την βοήθεια της αστυνομίας (3 περιπολικά) μας συνόδευσαν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο.
Σαν διοίκηση προειδοποιήσαμε την ομοσπονδία της ΣΤΟΚ όσο και την ΚΟΠ 1 εβδομάδα πριν το παιχνίδι για το τι θα συνέβαινε σήμερα.
Σαν διοίκηση θα περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή αλλά και του διαιτητή και θα προβούμε σε καταγγελία των όσων συνέβησαν σήμερα».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις