«Γι' αυτό τη λένε πόλη των ανέμων»: Μυθική γκάφα τερματοφύλακα μετά από μπαλιά πίσω από τη σέντρα στο 90+9' στο MLS!

«Γι' αυτό τη λένε πόλη των ανέμων»: Μυθική γκάφα τερματοφύλακα μετά από μπαλιά πίσω από τη σέντρα στο 90+9' στο MLS!

Ένα από τα bloopers της χρονιάς μας χάρισε ο τερματοφύλακας του Μόντρεαλ, Τζόναθαν Σιρουάζ, που δέχτηκε ένα ασύλληπτο γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων στο Σικάγο.

Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν στο Μόντρεαλ πώς έχασαν 4-3 στο Σικάγο...

Οι Καναδοί βρίσκονταν μπροστά με 3-1 ενάντια στην τοπική ομάδα αλλά έμειναν με δέκα πάικτες στο 82' και εν συνεχεία είδαν τη Φάιαρ πρώτα να μειώνει με τον Γκουτιέρες (84' πέν.), εν συνεχεία να ισοφαρίζει με τον Κάιπερς (90+5') και εντέλει να φτάνει σε μία απίθανη νίκη χάρη σε τρομερό λάθος του τερματοφύλακα του Μόντρεαλ, Τζόναθαν Σιρουάζ, στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων!


Ο Ακόστα έκανε σέντρα-σουτ πίσω από το κέντρο, η μπάλα πήρε μυθικά φάλτσα λόγω και του αέρα και εντέλει... ζωντάνεψε στα χέρια του γκολκίπερ του Μόντρεαλ, καταλήγοντας στα δίχτυα για την ολική ανατροπή.

«Γι' αυτό τη λένε πόλη των ανέμων», η λεζάντα του MLS για το Σικάγο...

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Και όμως: Αν συνεχίσει το αδιανόητο σερί μέχρι το φινάλε του Β' γύρου, θα ονειρεύεται ακόμη και ΤΙΤΛΟ!

Και όμως: Αν συνεχίσει το αδιανόητο σερί μέχρι το φινάλε του Β' γύρου, θα ονειρεύεται ακόμη και ΤΙΤΛΟ!

Δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης ο Απόλλωνας στο ψεσινό ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, όμως πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί και πέρασε έστω και προσωρινά, στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη 2η!

BEST OF THEMASPORTS