Κώστας Τσιμίκας και Μο Σαλάχ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, με τον Έλληνα άσο να... γλεντάει τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, μετά από μια «ποδιά» που του έκανε στην προπόνηση των «reds»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον ώμο, με τον Έλληνα αμυντικό να ανυπομονεί για τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στον δρόμο προς το Euro 2024, καθώς βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει φυσικά και του αγώνα με το Καζακστάν, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και από ένα στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Λίβερπουλ!

 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «κορόιδου», ο Τσιμίκας... έσκασε μια τρομερή «ποδιά» στον Μο Σαλάχ, με τον Έλληνα άσο να τρελαίνεται τρέχοντας γύρω-γύρω και πηδώντας πάνω στον Αιγύπτιο σούπερ σταρ των «reds»!

Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας μάλιστα κάνει πολλάκις κοινές διακοπές.
 

 

sport-fm.gr
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρασε από το Νότιγχαμ και μάζεψε ξανά τη διαφορά από την κορυφή η Σίτι-ThemaSports
28/04 @ 21:12

Πέρασε από το Νότιγχαμ και μάζεψε ξανά τη διαφορά από την κορυφή η Σίτι

Άμεση ήταν η... αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι, που μετά το διπλό της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ, πέρασε με 2-0 από το Νότιγχαμ και μάζεψε εκ νέου τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League στον πόντο – έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

Για αυτό θα παίξει Champions League η Μπρεστ: Έχανε 2-0 στο 9' και τελικά νίκησε 5-4 τη Ρεν στο 90'+6'!-ThemaSports
28/04 @ 20:17

Για αυτό θα παίξει Champions League η Μπρεστ: Έχανε 2-0 στο 9' και τελικά νίκησε 5-4 τη Ρεν στο 90'+6'!

Όταν κάνει τέτοια πράγματα, πώς να μην είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για το Champions League; Για την τρομερή Μπρεστ ο λόγος, που επικράτησε 5-4 της Ρεν εκτός έδρας με buzzer beater στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Κλείδωσε το Europa League με Παυλίδη η Άλκμααρ! -ThemaSports
28/04 @ 19:59

Κλείδωσε το Europa League με Παυλίδη η Άλκμααρ!

Τρεις αγωνιστικές πριν τον τέλος της Eredivisie, η Άλκμααρ εξασφάλισε ουσιαστικά την 4η θέση –μίνιμουμ- και την έξοδο στο Europa League, νικώντας 3-0 τη Ναϊμέγκεν.

Σκανταλιάρης ο Γουάιτ, προσπάθησε να χαλαρώσει το γάντι του Βικάριο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:50

Σκανταλιάρης ο Γουάιτ, προσπάθησε να χαλαρώσει το γάντι του Βικάριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι του βορείου Λονδίνου νικώντας την Τότεναμ, με τον Μπεν Γουάιτ να επιστρατεύει... πονηρούς τρόπους για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο διπλό!

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:12

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ίντερ γιόρτασε μπροστά στο κοινό της την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου (τον οποίο σφράγισε με στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν), επικρατώντας 2-0 της Τορίνο.

Βαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια!-ThemaSports
28/04 @ 18:28

Βαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια!

Όρθια στο «Νταλ Άρα» η Ουντινέζε! Στο πρώτο... κανονικό ματς του Καναβάρο στον πάγκο τους (αφού το ντεμπούτο του είχε γίνει στο... 20λεπτο κόντρα στη Ρόμα), οι «φριουλάνι» έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από την έδρα της Μπολόνια (1-1).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ