ΑΠΟΕΛ: Εδώ τους θέλει! Οι δύο παίκτες-κλειδιά που μπορούν να τον ανεβάσουν...

ΑΠΟΕΛ: Εδώ τους θέλει! Οι δύο παίκτες-κλειδιά που μπορούν να τον ανεβάσουν...

Ο ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα που δέχθηκε στο Στάδιο «Αλφαμέγα» από τον Άρη, παραμένει να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι το τέλος των πλέι-οφ και η ομάδα του Σα Πίντο βρίσκεται στο +3 από τον 2ο Άρη και το +4 από την 3η ΑΕΚ.

Ο Σα Πίντο παραδέχθηκε ότι το πλάνο του κόντρα στον Άρη δεν δούλεψε και έχασε την ευκαιρία με νίκη ή έστω ισοπαλία, να έχει σήμερα μεγαλύτερη βαθμολογικά διαφορά από τους διώκτες του.

Για την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, η οποία παλεύει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπήκε δυνατά στα πλέι-οφ, ξεκίνησε με δύο νίκες, ωστόσο ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ.

Για την ομάδα του Σα Πίντο είναι σημαντικό κάποιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν αρκετά, να ανεβούν στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος.

Δύο περιπτώσεις είναι αυτές των Ντάλσιο και Μαρκίνιος, αμφότεροι κινούνται σε χαμηλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα και είναι αναγκαίο για τον ΑΠΟΕΛ, να πάρει περισσότερα και από τους δύο.

Έχουν αποδείξει τους προηγούμενους μήνες ότι είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που μπορούν να δώσουν πολλά στους «γαλαζοκίτρινους», κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει ότι στο επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» θα φωνάξουν παρών Μαρκίνιος και Ντάλσιο και το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στις νίκες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Όλα στραβά και ανάποδα για τη Ρεάλ: Εντός έδρας ήττα από Θέλτα, -4 και νέος τραυματισμός Μιλιτάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.