Ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα. Σίγουρα νιώθουμε πιο καλά, πιο άνετα. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να γλυτώσει τις περιπέτειες. Αρχίσαμε τη σεζόν με διαφορετικούς στόχους, που στη συνέχεια λόγω αποτελεσμάτων και αλλαγή προεδρίας, αλλάξαμε πλεύση. Χρειάστηκε χρόνος γιατί πήραμε παίκτες τον Ιανουάριο. Ζητούμε από τους παίκτες την ανάλογη προσπάθεια και σοβαρότητα για να γελάσουμε στο τέλος».

Για τον Κατσαντώνη: «Δεν ήταν μόνος του στο γήπεδο. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια όλων των παικτών, ήταν μια καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε πολύ προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας και τα αποτελέσματα βγήκαν στο γήπεδο. Όσο για τον Κατσαντώνη, έχει βρει το λιμάνι του, τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, τους προπονητές και διοίκηση που τον στηρίζει. Ελπίζω η όλη προσπάθειά του, να συνοδευτεί με μια πιο μεγάλη επιτυχία. Πάντοτε όμως κοιτάζουμε το παρόν και μετά το μέλλον. Ο Κατσαντώνη ήρθε στην ομάδα μας από την αφάνεια και τον βγάλαμε στην επιφάνεια και άρπαξε και ο ίδιος την ευκαιρία. Τώρα τί συμβόλαιο έχει, εξαρτάται από τον πρόεδρο και τον ίδιο. Εγώ δεν ξέρω το συμβόλαιό του».

Για την ανατροπή επί της Δόξας: «Πίστευα στην αντίδραση μετά το γκολ, γιατί έβλεπα θέληση και πείσμα. Πριν το ματς είχαμε έξι τραυματίες και ευχαριστώ την ιατρική ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια και οι πέντε επέστρεψαν. Υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους έτσι ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για το παιχνίδι».

Για τον Σταύρο Δημοσθένους: «Είναι ένας διοικητικός παράγοντας, ηγέτης για εμάς και διοικεί την Καρμιώτισσα με μεγάλη μαεστρία. Δεν είναι ηττοπαθής. Πεισμώνει τους παίκτες, τους εμπνέει. Δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και τον δικαιώνουν οι παίκτες. Είναι τιμή μας να έχουμε έναν πρόεδρο να στηρίζει τους Κύπριους παίκτες και την προπονητική ομάδα. Χαριτολογώντας θα έλεγα πως αν ανέβει στο ελικόπτερό του και χαλάσει και το αλεξίπτοτό του, αυτός θα βρει τον τρόπο να προσγειωθεί. Δεν ξέρω τι εννοούσε με τις δηλώσεις του, ρωτήστε τον ίδιο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»-ThemaSports
30/04 @ 11:02

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, την επομένη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα που σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»-ThemaSports
29/04 @ 22:00

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το ισίπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα κρατά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...-ThemaSports
29/04 @ 21:46

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»-ThemaSports
25/04 @ 14:14

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες" -ThemaSports
25/04 @ 13:00

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες"

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα αντιπροσωπεία του Οργανισμού Καρμιώτισσα υπο την καθοδήγηση του Προέδρου Σταύρου Δημοσθένους και του Χορηγού της ομάδας Ντίμα Πούνιν, επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ