Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» , μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Νίκος Παντζιαράς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο. Μας ξάφνιασε με την τοποθέτηση του Δώνη στην κορυφή. Φαίνεται ότι έχει τον σκοπό της αυτή η τοποθέτηση. Ήθελε να παίξει με αντεπιθέσεις, κάτι που τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Προηγήθηκε πολύ γρήγορα και έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και τα κατάφερε. Ήταν μεγάλης σημασίας νίκη. Έχει ξεφύγει αρκετά από τις υπόλοιπες ομάδες και περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα».

Για την τακτική που ακολουθήσε ο προπονητής και αυτοί που διακρίθηκαν: «Ήταν καθαρά το στίγμα του προπονητή και αυτό που ήθελε να εφαρμόσει. Δούλεψε αρκετά η μεσαία γραμμή παρά το γεγονός πως υπήρχαν σημαντικές απουσίες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλά πράγματα. Κορυφαίοι για εμένα Ζέφτε και Ντάλσιο. Ο Ντάλσιο αλώνιζε όλο το γήπεδο».

Για το ΑΕΚ-Άρης: «Αν έρθει ισοπαλία, τότε αποκτάει μεγάλη δυναμική. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μπαίνει πολλή πίεση τώρα σε ΑΕΚ και Άρη. Αν χάσεις χάνεσαι, αν κερδίσεις προχωράς. Είναι αρκετή η πίεση. Δεν είναι όμως τα ίδια δεδομένα όπως παίζαμε εμείς, αλλά πάλι υπάρχει αυτή η πίεση, είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές».

Για τους Ντογκαλά και Ντάλσιο: «Ήταν ένας τέλειος συνδυασμός και τέλεια κατάληξη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν τα ρίσκα και ρίσκαρε αρκετά ο προπονητής. Από τη στιγμή που στόχος είναι να διαφυλάξει το αποτέλεσμα, τότε με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσεις να το καταφέρεις. Δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες από την πλευράς της Πάφου. Σίγουρα επηρέασε η απουσία του Ζάιρο».

Για τον Σα Πίντο: «Φαίνεται ότι ο προπονητής μελετά κάθε αντίπαλο και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τοποθετεί τους παίκτες στις θέσεις που πιστεύει πως θα πάρει το μάξιμουμ».

Αν η άμυνα δίνει πρωταθλήματα και ο μεγάλος παράγοντας: «Πάντοτε, αλλά πρωτάθλημα δίνουν όλοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αλλά ο μεγάλος παράγοντας, είναι ο υπέροχος κόσμος της ομάδας. Τους ανήκουν όλα τα συγχαρητήρια».

Αν είναι φαβορί για το τρόπαιο: «Πρέπει να το παραδεχτούμε πως υπάρχει δυναμική. Πρέπει να "αυτοκτονήσουμε" για να το χάσουμε. Έχουν μείνει 8 αγώνες που είναι όλα ντέρμπι. Θα εξαρτηθεί από όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Υπήρχε αυτό το καλό κλίμα και η οικογένεια από πέρυσι. Υπάρχει κάτι το πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια που βοηθάει αφάνταστα».

Πως είδε την Πάφο: «Απέδειξε πως θα είναι εκεί. Είναι δυνατή ομάδα. Της λείπει η σταθερότητα. Μια είναι κάτω και μια πάνω. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ