Ο Γιάννης Βιολάρης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 με τον Μάκη Νικολάου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρώτο σχόλιο για τα αγωνιστικά: «Κάναμε προπόνηση, και είμαστε ένα νοσοκομείο. Οι τραυματίες είναι αρκετοί, δεν μπορούν να αγωνιστούν με τη Δόξα και είναι εκτός οι: Ντούμπια, Κατσαντώνης, Άντος, Μαλόνε και Αγγελή. Δεν προπονούνται με την ομάδα και δεν θα τους έχουμε αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρουμε εάν θα προλάβουν τη Δόξα με τα σημερινά δεδομένα. Ο Ντούμπια κόντρα στον Εθνικό αγωνίζονταν με τραύμα, όμως ο Χαραλάμπους υπολόγισε στις ικανότητες του, παρά το πρόβλημα του».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Το χάσαμε το ματς, όμως εάν αναλογιστούμε πως χάσαμε το παιχνίδι είναι πικρό για εμάς. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Στην ουσία μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους, αντί να φορούν την ποδοσφαιρική στολή και τα παπούτσια να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, έχουν φορέσει αυτά τα παπούτσια και ανέβηκαν στην Αγία Τράπεζα. Η αλήθεια είναι πως διερωτούμαστε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του VAR και του διαιτητή στη φάση του 20΄ με την παράβαση του παίκτη των αντιπάλων μας. Θα ήθελα να ξέρω τη βαθμολογία του κ. Καπιτανή που ήταν ως παρατηρητής. Μιλάμε για μία κόκκινη κάρτα που θα άλλαζε την ροή του αγώνα, αυτό το συμβάν έγινε ενάμιση μέτρο απόσταση από τον βοηθό. Θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό ματς με παίκτη παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως καταλογίζω ευθύνη και στον ρέφερι, αλλά και στον VAR όπως λέτε και σεις».

Το επόμενο σχόλιο: «Σε 27 αγώνες που δώσαμε στο πρωτάθλημα, είχαμε 4 φορές ξένους VAR, αλλά κανέναν ξένο διαιτητή. Έχουμε παρεξηγηθεί ως άνθρωποι στηρίζουμε τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές αλλά δεν παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε μέσω των διαιτητών. Σας λέω ότι τηρούμε κατά γράμμα, όλες τις εγκυκλίους που στέλνει η Ομοσπονδία για τη διαιτησία. Μας έχουν πει εάν έχουμε παράπονο, να απευθυνόμαστε στον πρόεδρο της ΚΟΠ. Το έχουμε πράξει δύο φορές και θα το κάνουμε άλλη μία φορά. Βάλτε τη συγκεκριμένη φάση σε γκάλοπ, να δούμε εάν ο κόσμος θα δείξει κάρτα και με ποιο χρώμα θα είναι αυτό. Η ανοχή δεν είναι αδυναμία για την Καρμιώτισσα, από «αέρος» δεν καταγγέλουμε κανέναν. Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας μπορούσαμε να το χάσουμε με 4-1 και 5-1. Δεν φταίει σε τίποτα η Άχνα. Δεν έχουμε παράπονο από τη φιλοξενία του Εθνικού, θα το ανταποδώσουμε στη συνέχεια».

Για τη «μάχη» της διαβάθμισης: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από τα αποδυτήρια πάντως έχει φύγει η λέξη του υποβιβασμού. Ελπίζω να διοριστούν ξένοι διαιτητές σε κρίσιμες μάχες, όπως σε αυτή με τη Δόξα. Οι δικοί μας είναι μορφωμένοι, αλλά τους λείπει η σωστή γλώσσα του σώματος και η προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο, θέλουμε να εφαρμόζουν τους κανόνες. Αν αιτηθώ στον κ. Μεσίνα ξένους διαιτητές, θα πράξει το αντίθετο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα! -ThemaSports
16/05 @ 10:54

Μήνυμα από Λεμεσό στον Ραφαήλ Μάμα!

Έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Ραφαήλ Μάμας. Λογικό είναι να μπει στη λίστα άλλων ομάδων του νησιού…

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:58

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στο {TS}: «Ήταν πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής - Να πάμε ένα βήμα πιο πάνω τη νέα χρονιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Β' γκρουπ μαζί με τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας.

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!-ThemaSports
15/05 @ 19:17

Μιλούν με τον Βέλγο Βάντερμπιστ για να τον... ξαναφέρουν Κύπρο!

Ο 46χρονος Βέλγος προπονητής, Φρέντερικ Βάντερμπιστ, είναι ψηλά στη λίστα του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους, για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Λεμεσιανής ομάδας.

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή» -ThemaSports
15/05 @ 15:28

«Από συνεντεύξεις όλοι, σύντομα τα νέα για τον προπονητή»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής-ThemaSports
12/05 @ 18:24

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής συμφώνησε με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Σταύρο Δημοσθένους και στη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025) θα αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας των Ακαδημιών.

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 12:35

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αμερικανική Ακαδημία συγχαίρει τον μαθητή της, Αντρέα Βιολάρη για το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ