Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους του και στάθηκε στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (15/02, 19:45) υποδέχεται τη Φερεντσβάρος για την πρώτη τους αναμέτρηση για τα μπαράζ της φάσης των «16» του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στους Ούγγρους και την Τετάρτη (14/2) βρέθηκε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για πρώτη φορά ως προπονητής των ερυθρόλευκων.

Τόνισε πως τίποτα για εκείνον δεν είναι εκτός στόχων, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει απεριόριστες δυνατότητες. Αναφέρθηκε επίσης στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το τι αποτέλεσμα θα ήθελε αύριο ενόψει της ρεβάνς: "Καλησπέρα, ποτέ κανείς δεν ξέρει ποιο ειναι το ιδανικό αποτέλεσμα, όταν ακολουθεί δεύτερο παιχνίδι. Θα ήταν το ιδανικό να κερδίσουμε, αυτό θα προσπαθήσουμε, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι, θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, για να προκριθούμε στο δεύτερο ματς".

Για το τι θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό: "Ξέρω πως έχω έρθει σε μεγάλο σύλλογο. Για να έρθω στη μέση της χρονιάς, δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά αυτή την στιγμή, αλλιώς δεν θα υπήρχαν αλλαγές προπονητών. Δεδομένων των δύο πραγμάτων και ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων".

Για το τι λείπει: "Αυτό που μας λείπει είναι λίγο περισσότερη επιθετικότητα, να μπαίνουμε αποφασισμένοι στα παιχνίδια, έχουμε παίκτες με καλή τεχνική. Με λίγη περισσότερη επιθετικότητα θα μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τις ομοιότητες με τη θητεία του στη Σεβίλλη: "Η ομοιότητα είναι η χρονική στιγμή που έχω έρθει. Θα πω αυτό που είχα πει όταν πήγα στη Σεβίλλη, υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν παίκτες ποιοτικοί, δεν πρόκειται να κατονομάσω, ξεκινώντας από τον διπλανό (σ.σ. Κάρμο), υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες. Να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε από τους παίκτες τον καλύτερο εαυτό τους".

Για τα πρόσωπα και το σύστημα και αν θα είναι το ίδιο στο ματς με ΟΦΗ: "Το μόνο παιχνίδι που είδα από κοντά είδα τον ΟΦΗ, έχω δει αρκετά περισσότερα, δεν θα κρίνω μόνο από το ματς με τον ΟΦΗ. Δεν λείπει η ποιότητα, λείπουν άλλα πράγματα, η ποιότητα του αντιπάλου αύριο και της Κυριακής θα είναι καλύτερη από του ΟΦΗ, θα πρέπει να κάνουμε πιο πολλά πράγματα. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το κερδίσαμε εύκολα, βάλαμε γρήγορα τα γκολ. Στα δύο επόμενα ματς θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, κάτι το παραπάνω".

Για το γεγονός ότι κάνει ντεμπούτο με νίκη: "Δεν το σκέφτομαι καθόλου, γιατί δεν το ήξερα. Τώρα το μαθαίνω, ευχόμαστε να συνεχιστεί το σερί".

Για το αν μίλησε με τον Βαλβέρδε πριν πάρει την απόφαση: "Έχω μιλήσει με τον Ερνέστο 1-2 φορές πριν έρθω εδώ, γνωρίζω καλά ότι τον έχουν ψηλά στον Ολυμπιακό. Οι ομοιότητες σαν παίκτες είναι βρεθήκαμε μαζί ως παίκτες μία σεζόν, μετά το τέλος της σεζόν συναντιούμαστε για φαγητό. Για τις υπόλοιπες ομοιότητες το αφήνω σε εσάς. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να έχουμε περισσότερες ομοιότητες".

Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν τα δύο ματς: "Είναι ένας προκριματικός γύρος ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν. Το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα δεν είναι απλό να το εξηγήσει κάποιος. Γίνονται πολλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι τόσο απλό να κάνεις 1-2-3 πράγματα και να ξέρεις ότι θα κερδίσεις. Πρέπει να παίξεις, να κάνεις αυτά που πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα τα δεδομένα και να κερδίσεις".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στo «Βίλα Παρκ» και o Μάρκος Σεφερλής, έβγαλε selfie με τον Ποντένσε-ThemaSports
03/05 @ 20:11

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στo «Βίλα Παρκ» και o Μάρκος Σεφερλής, έβγαλε selfie με τον Ποντένσε

Ο Μάρκος Σεφερλής παρακολουθήσε από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα και μετά το ματς έβγαλε selfie με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η... κομάντο εμφάνιση των τριών διπλών και των Μαροκινών σκόρερ!-ThemaSports
03/05 @ 19:55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η... κομάντο εμφάνιση των τριών διπλών και των Μαροκινών σκόρερ!

Γούρικη αποδεικνύεται η εμφάνιση αλά... κομάντο του Ολυμπιακού, αφού με αυτή οι Πειραιώτες έχουν τρεις εκτός έδρας νίκες, με τις δύο από αυτές να είναι στην Ευρώπη.

Ενοχλήθηκε ο Έμερι που του... πήρε την ταυτότητα ο Μεντιλίμπαρ!-ThemaSports
03/05 @ 18:35

Ενοχλήθηκε ο Έμερι που του... πήρε την ταυτότητα ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κυριάρχησε στη μάχη των πάγκων και αυτό φάνηκε να ενόχλησε τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος στο φινάλε του Άστον Βίλα-Ολυμπιακός χαιρέτησε ψυχρά τον συμπατριώτη του.

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)-ThemaSports
03/05 @ 01:28

«Ελάτε στον Πειραιά για ελληνική φιλοξενία»: Το ΕΠΙΚΟ σποτάκι για τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ»! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε πως περιέγραψε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM, την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-2 επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Conference League!

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
03/05 @ 01:20

Παράγοντας Κυπριακής ομάδας είδε την ΤΕΣΣΑΡΑ του Θρύλου στο «Βίλα Παρκ» με ερυθρόλευκη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο «Βίλα Παρκ» όπου παρακολούθησε τον ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες πήραν μία τεράστια και ιστορική νίκη με 2-4, ήταν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (02/05), ο Γενικός Διευθυντής του Άρη και οπαδός των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Γιαννέλης.

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»-ThemaSports
03/05 @ 00:37

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ