Γιάννης Ιωάννου

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (15/02, 20:00) στο ΓΣΠ με τον Άρη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και στη... μοναξιά της κορυφής, αφού τη δεδομένη στιγμή ισοβαθμεί με τη Λεμεσιανή ομάδα στους 53 πόντους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον αντίπαλο πριν ανακοινώσει τα αγωνιστικά πλάνα στους στους παίκτες του, ενώ έδωσε έμφαση και στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας, ζητώντας μεταξύ άλλων να μπουν από το πρώτο λεπτό με το... «μαχαίρι στα δόντια» για να δείξουν στους αντιπάλους από νωρίς πόσο πολύ θέλουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, για να βάλουν για τα καλά και τον κόσμο τους στην «εξίσωση».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτροβιτς ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, αφού οι Ντβάλι και Κοσταντίνοφ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, προπονήθηκαν κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, αλλά και στο αρχικό σχήμα.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθάριζε αν θα ήταν στην αποστολή ο Τσεμπάκ που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του, αφού συνέχιζε να νιώθει ενοχλήσεις, ενώ αν ο Κρέσπο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, θα επιστρέψει στην αποστολή μετά από σχεδόν 2,5 μήνες.

Στο «στρατόπεδο» του Άρη, αντιμετωπίζουν αυτό το παιχνίδι σαν έναν ακόμα «τελικό», που όμως δεν θα κρίνει τίποτα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του.

Βέβαια οι «πράσινοι» ξέρουν πολύ καλά πως αν περάσουν νικηφόρα και από το ΓΣΠ και φτάσουν τις οκτώ σερί νίκες και βρεθούν στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ, θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας και η αυτοπεποίθηση των παικτων θα κτυπήσει κόκκινο.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι πάντως, μιλώντας στους παίκτες του, τόνισε πως αν παρουσιάσουν εικόνα ανάλογή του πρώτου ημιχρόνου με την Καρμιώτισσα δεν θα έχουν καμία τύχη, γι΄ αυτό και ζήτησε απόλυτη προσοχή, συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι Μπέγκτσον και Γιαγκό που συμπλήρωσαν κάρτες, θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΛ, ενώ ο Μαγιαμπέλα που ολοκλήρωσε πρόσφατα στις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και επέστρεψε στην Κύπρο, αναμένεται να είναι στην αποστολή. Ο Σαβό ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Καρμιώτισσα, είναι αμφίβολος. Η συμμετοχή του στην αποστολή, θα αποφασιζόταν μετά το τέλος της σημερινής (14/02) τελευταίας προπόνησης.

Πέμπτη, 15.02.2024 / 20:00
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΑΡΗΣ Λεμεσού
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Dionisi Federico
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Paterna Daniele
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ