«Αποχωρούμε για λόγους αρχής μετά από 30 χρόνια»: Το παρασκήνιο του διαζυγίου των Ράδιο Αρβύλα με τον ΑΝΤ1 Ελλάδας
Το χρονικό της αποχώρησης και οι ενδιάμεσοι σταθμοί - Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του Αντώνη Κανάκη.




Ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε για τη φιλοσοφία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League.
Για το πώς βλέπει αυτή τη διοργάνωση: "Έχω παίξει σε πολλές διοργανώσεις. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου προς αυτή την κατεύθυνση".
Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: "Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος θα είναι πίσω, θα είναι σαν ένας παίκτης ακόμα. Θα μας κάνουν πιο δυνατούς, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους πάντες χαρούμενους. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".
Για το τι έχει καταλάβει από τη φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ: "Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη, θα έχουμε τον έλεγχο, θα πιέζουμε ψηλά. Θα σεβαστούμε τη φιλοσοφία του και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του".
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις