Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM από τον Κύπριο προπονητή, Νίκο Ανδρονίκου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του:
Για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Το περιμένω όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Είναι ένας αγώνας με αβέβαιη έκβαση. Παλαιοτέρα δεν έπαιζε ρολό η έδρα λόγω του μοιράσματος των κερκίδων. Αλλά πλέον μετράει η έδρα λόγω των 3 κερκίδων που έχει ο γηπεδούχος».
Ο πρώτος με τον δεύτερο: «Ντέρμπι αιωνίων με αυτή την έκβαση πάνε πολλά χρονιά. Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός. Ένα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ- Ομόνοιας είναι ένα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας με τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, με τους περισσοτέρους τίτλους. Παίζει η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση».
Πως περιμένετέ αυτό τον αγώνα; «O Αυγουστή πάντα βλέπει την επίθεση και να ανεβάσει την μπάλα ψηλά. Το ΑΠΟΕΛ κρατάει περισσότερο μπάλα. Αυτό παίζει ρόλο και με τα χαρακτηριστικά της κάθε ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια πιο σταθερή ομάδα ενώ η Ομόνοια έχει σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι μόνο η αξία τον δυο ομάδων αλλά είναι και το γόητρο.
Το ΑΠΟΕΛ στο σύνολο και η Ομόνοια σε μονάδες: «Θα συμφωνήσω σε αυτό επειδή το ΑΠΟΕΛ παίζει περισσότερο ομαδικά, ενώ η Ομόνοια περιμένει αν θα έχει ξεσπάσματα από κάποιους παίχτες μονάδες».
Για τους τερματοφύλακες: «Για τον Μπέλετς εχω να πω τα καλυτέρα και είναι ο πιο σταθερός τερματοφύλακας και η επιτυχία του ΑΠΟΕΛ οφείλετε στην σταθερότητα του. Ο Ουζόχο είναι κάλος τερματοφύλακας αλλά δεν είναι σταθερός».
Είναι ανοικτό για όλα τα αποτελέσματα; «Είναι όλα ανοικτά και δεν θα έχουμε καμία σκοπιμότητα και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Θα δούμε ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ και δεν περιμένω να έχουμε ρυθμό».
Γενικά για το πρωτάθλημα: «Να μιλήσω ξεκάθαρα λέγοντας την αλήθεια. Έχουμε 5 ομάδες που πιστεύω έχουν τα ποιοτικότερα σύνολα οι δυο ομάδες της Λευκωσίας, Άρης, Πάφος και Ανόρθωση. Το ποιοτικότερο ρόστερ έχει η Πάφος αλλά είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα ή θα κερδίσει με μεγάλο σκορ ή θα χάσει».
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 17:14
Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στο LaGazzetta.ge μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την Τορπέντο στο Κουταΐσι.
01/08 @ 12:14
Δείτε το κείμενο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το προφίλ της Αράζ Ναξιβάν.
01/08 @ 10:08
Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι να δημιουργούσε κάποιες... ανησυχίες για ενδεχόμενο κάζο στη χθεσινή ρεβάνς στη Γεωργία, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένοι να γράψουν αρνητική ιστορία.
31/07 @ 22:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη με 4-0 απέναντι στην Τορπέντο
31/07 @ 22:03
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Εβάντρο μετά την νίκη με 0-4 της Ομόνοιας απέναντι στην Τορπέντο.
31/07 @ 19:51
Στη Σενγκέλια Αρένα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.
BEST OF THEMASPORTS