Γιάννης Ιωάννου

Σε ρυθμούς ΑΕΛ κινούνται άπαντες στον Άρη, μετά τον ιστορικό βαθμό που πήρε η Λεμεσιανή ομάδα στο «Άιμπροξ» κόντρα στη Ρέιντζερς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα μπαράζ του Κόνφερενς Λιγκ μέσω της 3ης θέσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα προσπαθήσει στις προπονήσεις να... αποφορτίσει όσο μπορεί τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνιδι με τους Σκωτσέζους, αφού σπατάλησαν πολλές δυνάμεις και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού το ματς με την ΑΕΛ θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (04/12, 19:00).

Ένα παιχνίδι όπου ο Λευκορώσος τεχνικός θα έχει επιπλέον... αντιπάλους την κούραση και τις απουσίες που δεν είναι και λίγες και πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση και στοχευμένο ροτέισιον ενόψει και του επόμενου απαιτητικού αγώνα στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» (09/12) για τη 14η αγωνιστικη.

Όσον αφορά τις απουσίες που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Σπιλέφσκι, είναι: οι τραυματίες Μποάκι και Γκομίς και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Ζόκε, Γιαγκό και Ουρόσεβιτς, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπαμπίκα που τραυματίστηκε στο ματς με τη Ρέιντζερς και έγινε αναγκαστική αλλαγή...

Περιττό να αναφέρουμε ότι η ψυχολογία στους πρωταθλητές είναι στα ύψη μετά και την εμφάνιση τους στο «Άιμπροξ» και ρεαλιστικά ομιλούντες, είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Κόσκελα, όμως στον Άρη αντιμετωπίζουν το τοπικό ντέρμπι με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, σεβόμενοι την ΑΕΛ και την ιστορία της και χωρίς να παρασύρονται από την κακή εικόνα των «κίτρινων» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα (27/11)...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ