Αποχωρεί από την προεδρία της Πέγειας ο Χάρης Αρκαδίου, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανάρτηση του:

Λίγο τα προσωπικά θέματα, λίγο τα επαγγελματικά αλλά πιο πολύ τα τελευταία ξαφνικά θέματα υγείας μου και με παρότρυνση των ιατρών μου πήρα την μεγαλύτερη απόφαση στη ζωή μου μέχρι σήμερα.

Μετά από 9 χρόνια (4 στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα τελευταία 5 σαν Πρόεδρος) στο Αθλητικό/Πολιτιστικό Σωματείο Πέγεια 2014, με αρκετή συγκίνηση και με βαριά το χέρι στην καρδιά πήρα την μεγάλη αυτή απόφαση να αποχωρήσω.

Εδώ και 2 μήνες είχα δηλώσει την παραίτηση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο προσπάθησα να κάνω δεύτερες σκέψεις αλλά δυστυχώς με τα τελευταία προβλήματα υγείας και με παρότρυνση των ιατρών μου θα πρέπει να ξεκουραστώ λίγο για να μην επιβαρύνω το πρόβλημα πιο πολύ.

Πρίν 5 χρόνια αναλάβαμε το σωματείο με τα υπόλοιπα παιδιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όταν η ομάδα ήταν στη 4η κατηγορία.

Καταφέραμε με κόπους και μόχθους, εθελοντικά και αφιλοκερδώς όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β' κατηγορία και να πανηγυρίσουμε και ένα πρωτάθλημα στη Γ' κατηγορία.

Την περσινή χρονιά είχαμε μια πολύ αξιόλογη παρουσία διεκδικώντας ακόμη και την άνοδο μας στη Ά κατηγορία.

Καταφέραμε κάθε χρονιά να έχουμε ένα πολύ καλό όνομα και μια καλή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου φέρνοντας ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και κάνοντας όλους περήφανους για τα επιτεύγματα της ομάδας.

Καταφέραμε να χτίσουμε μια μεγάλη Ακαδημία Ποδοσφαίρου και διάφορα άλλα αθλητικά τμήματα όπως μπάσκετ, ταε κβο ντό, χορούς, καλοκαιρινό σχολείο κτλπ, με πάνω από 200 παιδιά να είναι στα γήπεδα, να αθλούνται καθημερινά, να είναι κοντά στον αθλητισμό και να μένουν μακριά από τις κακές συνήθειες.

Οργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία πάμπολλες εκδηλώσεις με την πιο γνωστή την γιορτή του χαρουπιού.

Συμμετείχαμε επίσης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Πέγειας ακόμη και σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με απόλυτη επιτυχία όπως επίσης και σε διάφορες άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας και τους νέους.
Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με πολλές καλές αναμνήσεις και με απόλυτη περηφάνια για το τι καταφέραμε όλοι μαζί αυτά τα 5 χρονιά μέσα από πολλές δυσκολίες.

Δεν εγκαταλείπω ένα σάπιο καράβι αλλά κάποια πράγματα στη ζωή αλλάζουν και πρέπει να παίρνεις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις με το χέρι στη καρδιά.

Δεν λέω ποτέ αντίο αλλά στο επανιδείν.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά και να βοηθώ το σωματείο, την ακαδημία , τους νέους και την κοινωνία της Πέγειας όσο μπορώ.

Θα είμαι στήριγμα και πλάι σε οποίον αναλάβει αυτή την δύσκολη θέση και η ομάδα , η ακαδημία και το σωματείο γενικά θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Ευχαριστώ θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μου, όλα τα παιδιά/εθελοντές που ήταν και είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένεια μου για την μεγάλη υπομονή, τους φίλους και οπαδούς του σωματείου, όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους, τους αφανείς ήρωες, τον Μέγα χορηγό μας Cap St Georges Hotel and Resort και τον ιδιοκτήτη του κ. Γιώργο Ιωάννου, τους κύριους χορηγούς, Υπεραγορές Φίλιππος και τον ιδιοκτήτη τους κ. Φίλιππο Γεωργίου, το Εστιατόριο Σεριάνι και τον ιδιοκτήτη τους κ. Γιώργο Κόνικκο το Εστιατόριο Άντρια και τους ιδιοκτήτες κ.κ. Μάριο και Στέλιο Νικολαΐδη, όλους τους ήρωες ποδοσφαιριστές και προπονητές, τους ιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τα παιδιά του Δήμου που φροντίζουν τα γήπεδα, όλους τους πρώην προέδρους του Σωματείου, τους Λογιστές, τους Δικηγόρους και όλο το υπόλοιπο προσωπικό που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή της Κόπ, όλα τα παιδιά ήρωες που εργάζονται στη Κόπ όπως επίσης και τον πρόεδρο του Κόα και όλο το προσωπικό του για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
Ευχαριστώ επίσης τον Πρόεδρο των Διαιτητών και όλους τους Διαιτητές/Παρατηρητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Μαρίνο Λάμπρου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πέγειας όπως επίσης και όλους τους φορείς της Πέγειας που στήριζαν και στηρίζουν το Σωματείο, την Ακαδημία και τους Νέους όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να μην εγκαταλείψουν ποτέ να στηρίζουν γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους αθλητικογράφους/δημοσιογράφους για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Να ευχαριστήσω επίσης όλες τις Ομάδες/Σωματεία, τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τους παράγοντες που συμμετείχαν μαζί μας σε όλα τα πρωτάθληματα όπως και όλες τις ομάδες που είχαμε συνεργασία με ποδοσφαιριστές.

Έχω κάνει αρκετούς φίλους στο ποδόσφαιρο και τους υπόσχομαι ότι θα έρχομαι να τα λέμε συχνά και θα σας παρακολουθώ όλους.

Σας εύχομαι πραγματικά όλους καλή συνέχεια, υπομονή και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχετε θέσει.

Αν ξέχασα κάποιο να ευχαριστήσω, απολογούμαι και τον ευχαριστώ θερμά.

Σας αγαπώ, σας εκτιμώ και σας σέβομαι όλους αφάνταστα, θα συνεχίσω να είμαι φίλος με όλους σας και θα είστε όλοι βαθιά στην καρδιά μου όπως και το Σωματείο.

Ξανά, δεν λέω ποτέ αντίο αλλά στο επανιδείν.

Κλείνοντας, θέλω όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερα στο Σωματείο να τα αφιερώσω στον αδικοχαμένο χωριανό μου και ποδοσφαιριστή του

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεργίου για Παπαστυλιανού: «Στάλθηκε μία πρόταση από την Ομόνοια, έγινε μία αντιπρόταση και περιμένουμε»-ThemaSports
28/12 @ 14:02

Σεργίου για Παπαστυλιανού: «Στάλθηκε μία πρόταση από την Ομόνοια, έγινε μία αντιπρόταση και περιμένουμε»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Πέγειας 2014, Μιχάλης Σεργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την πρόταση της Ομόνοιας στην Παφιακή ομάδα για την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Παπαστυλιανού.

Διπλή τεράστια απόκρουση από τον Παπαστυλιανού (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/11 @ 19:55

Διπλή τεράστια απόκρουση από τον Παπαστυλιανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 19ο λεπτό η ΕΝΑΔ έφτασε πολύ κοντά στο 0-1, ωστόσο ο Παπαστυλιανού πραγματοποίησε διπλή σωτήρια επέμβαση και κράτησε το 0-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ