Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Πέγειας 2014, Μιχάλης Σεργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την πρόταση της Ομόνοιας στην Παφιακή ομάδα για την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Παπαστυλιανού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τίποτα δεν υπάρχει ακόμη. Μιλούμε, όμως δεν έχουμε ακόμη κάτι στα χέρια μας. Δεν μπορώ να πω ότι προχωρά θετικά ή αρνητικά. Στάλθηκε μία πρόταση από την Ομόνοια, έγινε μία αντιπρόταση και περιμένουμε την απάντηση. Εξαρτάται από την Ομόνοια αν θα γίνει η μεταγραφή, δεν είναι θέμα λεφτών, αλλά τι πραγματικά θέλει να πράξει η Ομόνοια. Έκανε την πρόταση της και το πόσο τον θέλει, θα το δείξει. Εμείς δείξαμε ότι θέλουμε ο παίκτης μας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θεωρώ πως και η Ομόνοια το κάνει και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι μία μεγάλη απώλεια για εμάς, αφού είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, όμως έχουμε και άλλους καλούς τερματοφύλακες».

Για την πορεία της Πέγειας: «Έχουμε ένα χαμηλό προϋπολογισμό. Εντούτοις η ομάδα δουλεύει πολύ σωστά, ο προπονητής δουλεύει πολύ καλά και οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάει. Είμαστε εννέα ματς χωρίς ήττα και σε τροχιά ανόδου. Επανήλθαν κάποια άτομα στη διοίκηση, κάνουν ότι μπορούν και πιστεύω ότι έρχονται καλές ημέρες».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι, ήταν να χτίσουμε μία καινούργια ομάδα, νεανική που να πρωταγωνιστήσει και να παλέψει για την άνοδο χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ