Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η Μίλαν είναι έτοιμη να φέρει στο Μιλάνο... τον Χουάν Μιράντα, ο οποίος μένει χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2024!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μίλαν ετοιμάζει ήδη μια μικρή λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν και… έχουν ήδη διαρρεύσει αρκετά ονόματα, με τον Fabrizio Romano να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των “ροσονέρι” για παίκτη της Μπέτις!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πολύπειρος δημοσιογράφος, η Μίλαν έχει θέσει ως βασικό της στόχο τον Χουάν Μιράντα.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Μπέτις είναι από τα πιο hot μεταγραφικά ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο ίδιος δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μπέτις, καθώς θέλει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της La Liga και η Μίλαν παραμονεύει. Φυσικά από την στιγμή που θα μείνει ελεύθερος, σημαίνει πως πολλές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο Μιράντα έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπέτις και η εξέλιξη του είναι τεράστια.

 

 

sportsking.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάλιαρι - Γιουβέντους 2-2: Οι μπιανκονέρι έσωσαν τον βαθμό στο τέλος κόντρα στον Χατζηδιάκο-ThemaSports
19/04 @ 23:51

Κάλιαρι - Γιουβέντους 2-2: Οι μπιανκονέρι έσωσαν τον βαθμό στο τέλος κόντρα στον Χατζηδιάκο

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ, όμως κατάφερε στο τέλος να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 από την Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου.

Γρηγόρης Κάστανος με... Φιλίπο Ιντζάγκι!-ThemaSports
10/10 @ 08:09

Γρηγόρης Κάστανος με... Φιλίπο Ιντζάγκι!

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Φιλίπο Ιντζάγκι ο Κύπριος μέσος της Σαλερνιτάνα, Γρηγόρης Κάστανος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ