Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Φιλίπο Ιντζάγκι ο Κύπριος μέσος της Σαλερνιτάνα, Γρηγόρης Κάστανος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διοίκηση της Σαλερνιτάνα συμφώνησε προφορικά με τον Φιλίπο Ιντζάγκι και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Σόουζα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Σαλερνιτάνα, με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να εκμεταλλεύεται τη διακοπή της Serie A για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, για να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες το βράδυ, η ομάδα από το Σαλέρνο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φιλίπο Ιντζάγκι, ώστε να αναλάβει εκείνος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα ξημερώματα ο Οράτσιο Ακομάντο, δημοσιογράφος του ιταλικού DAZN, αναφέρει πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επετεύχθη και σήμερα θα τελειώσει το θέμα.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος «πληρώνει» την τραγική εκκίνηση της ομάδας που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές.

Ο παλαίμαχος στράικερ θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης, σε περίπτωση παραμονής του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Οράτσιο Ακομάντο στο Twitter/X

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάλιαρι - Γιουβέντους 2-2: Οι μπιανκονέρι έσωσαν τον βαθμό στο τέλος κόντρα στον Χατζηδιάκο-ThemaSports
19/04 @ 23:51

Κάλιαρι - Γιουβέντους 2-2: Οι μπιανκονέρι έσωσαν τον βαθμό στο τέλος κόντρα στον Χατζηδιάκο

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ, όμως κατάφερε στο τέλος να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 από την Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου.

Το… «κελεπούρι» της La Liga μένει ελεύθερο – Μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν!-ThemaSports
15/10 @ 13:46

Το… «κελεπούρι» της La Liga μένει ελεύθερο – Μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν!

Όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, η Μίλαν είναι έτοιμη να φέρει στο Μιλάνο... τον Χουάν Μιράντα, ο οποίος μένει χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2024!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ