Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού κατέβηκε το πανό οπαδών του Παναθηναϊκού υπέρ των BBB και έτσι το ματς ξεκίνησε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οπαδοί των πρασίνων ανέβασαν πανό, το οποίο ανέγραφε "Free the Boys" και ήταν υπέρ των BBB. Έτσι, οι παίκτες της Ένωσης αποχώρησαν προσωρινά και για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο.
Μόλις, το επίμαχο πανό μαζεύτηκε από την κερκίδα, τότε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να ξεκινάει κανονικά.
Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν ενημερώσει τους γηπεδούχους, τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα, καθώς από την ΑΕΚ θεωρούν το πανό προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο.
sport24.gr
Η Κυρία έκλεισε την χρονιά με νίκη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι επικρατώντας με 2-4 της υποβιβασμένης Νέας Σαλαμίνας στο Αμμόχωστος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/05 @ 17:30
Τις 500.000 ευρώ αγγίζει το κόστος της διοργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου, ΟΦΗ – Ολυμπιακός, το Σάββατο 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.
09/05 @ 14:50
Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τέλος της καριέρας του Βιεϊρίνια.
09/05 @ 09:29
Σύμφωνα με ΜΜΕ στο Μεξικό το όνομα του Ματίας Αλμέιδα πέφτει και πάλι στο τραπέζι για την Τσίβας με τον ίδιο να θέτει τρεις όρους για να μπορέσει να πει το ναι…
08/05 @ 23:03
Φοβερό παρεάκι στήθηκε στην παραλιακή, με Ροντινέι και Τσικίνιο να πίνουν καφέ με τον Σάσα Βεζένκοφ.
08/05 @ 22:00
Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μπρούνο Άλβες φτάνει στο τέλος της, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί από τη ομάδα, αφήνοντας κενό το πόστο του Στρατηγικού Συμβούλου, ενώ αποτελούσε και Πρέσβη της Ένωσης.
08/05 @ 21:03
Ο Αμπντουλί Μανέ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία
BEST OF THEMASPORTS