Απολύτως δίκαια και χωρίς καμία αμφισβήτηση, οι Βοιωτοί που φιγουράρουν στην κορυφή όσον αφορά τα υπέρ τους γκολ με 26 έναντι 23 του Ολυμπιακού, έχουν σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες (πλην μίας) τη φετινή χρονιά. Επομένως το να γινόταν ένα θέμα με τις ομάδες τις οποίες έχει «πληγώσει» ο Λεβαδειακός δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.
Τι θα λέγατε όμως για τους συλλόγους που αντιστάθηκαν και κατάφεραν να μην δεχτούν γκολ από μία ομάδα που βγάζει «φωτιές» επιθετικά;
Από τις 14 Απριλίου μέχρι σήμερα, υπάρχουν μόλις δύο ομάδες και δύο προπονητές που είδαν με… ανακούφιση τις ομάδες τους να μην δέχονται γκολ από τον Λεβαδειακό του Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα, μία αναμέτρηση εκ των δύο είναι την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Πρέπει να ανατρέξουμε στις 28/4/2025 και στο ματς για τα playouts με τη Λαμία. Τότε, ο ΠΑΣ που πλέον αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, με προπονητή τον Θανάση Στάικο είχε «μπλοκάρει» τον Λεβαδειακό με το τελικό 0-0.
Η δεύτερη ομάδα που κατάφερε κάτι αντίστοιχο, είναι η ΑΕΚ του Νίκολιτς. Για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, η «Ένωση» είχε περάσει νικηφόρα με 0-1 από τη Λιβαδειά χωρίς να δεχτεί γκολ.
Μέσα σε διάστημα 7 μηνών, μόλις δύο ομάδες γλίτωσαν από τις επιθετικές ορέξεις του Λεβαδειακού. Μία ομάδα τόσο καλά δομημένη από τον προπονητή της, με αρχές στο παιχνίδι της και φυσικά με τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Πηγή: monobala.gr