Πρωτοχρονιάτικο «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» για Τσέλσι και Έντσο Μαρέσκα!
Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς η Τσέλσι ανακοίνωσε το οριστικό «διαζύγιο» με τον Έντσο Μαρέσκα, με τον Ιταλό προπονητή να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 1,5 χρόνο.




Μετά την ολοκλήρωση της ένατης ειδικής διαδρομής, ο Νεβίλ βρισκόταν στην πρώτη θέση με διαφορά 10,9 δευτερολέπτων από τον Γάλλο, Σεμπαστιάν Οζιέ.
Όμως υποχρεώθηκε να αποσυρθεί στην πρώτη ειδική του απογεύματος, αφού η μπροστινή δεξιά ανάρτηση του Hyundai του, δεν άντεξε όταν ο Βέλγος «πιλότος» επιχείρησε να περάσει μέσα από μια μεγάλη τρύπα σε ένα πολύ λασπωμένο τμήμα της 10ης ειδικής.
Πλέον, ο Οζιέ με Toyota είναι ο νέος επικεφαλής του αγώνα, με προβάδισμα 12''6 από τον Φινλανδό ομόσταυλο του, Κάλε Ροβάνπερα και 1'48'' του Ισπανού, Ντάνι Σόρντο (Hyundai).
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις