Για μια τέλεια εβδομάδα έκανε λόγο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το 4-0 επί της Λαμίας, λέγοντας πως τα πράγματα έχουν πάει καλά για την ομάδα του αλλά επεσήμανε πως είναι πολύ νωρίς για κρίσεις. Τι είπε για τις μεταγραφές που προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το αν μετά από τόσα γκολ που έχει βάλει η ομάδα και τόσες νίκες η διακοπή ευνοεί ή όχι: «Κατ' αρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τον κόσμο μας. Ήταν μία τέλεια εβδομάδα. Να συγχαρώ τους παίκτες για την τέλεια συμπεριφορά τους - που τα έδωσαν όλα - αλλά και τον κόσμο για την ωραία σύνδεση με την ομάδα.

Οι συνθήκες έτσι είναι. Δεν ανησυχούμε για κάτι που δεν ελέγχουμε. Αυτό είναι το πρόγραμμα. Θα εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα όπως μπορούμε. Έχουν συγκεντρωθεί πολλά ματς σε μικρό διάστημα. Είχαν συγκεντρωθεί πολλά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά. Πήραμε καλά αποτελέσματα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Να περιμένουμε να ξεκινήσουν τα ματς και να προσευχηθούμε οι διεθνείς να γυρίσουν υγιείς και όλοι με την ίδια διάθεση».

Για τη συνέχεια ενόψει του ματς με την ΑΕΚ αλλά και των αγώνων στην Ευρώπη: «Αν έχουμε καταφέρει αυτά τα αποτελέσματα είναι γιατί δεν βιαζόμαστε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Έχουν πάει πολύ καλά τα πράγματα αλλά αυτό είναι ένας μαραθώνιος. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από χαρά ούτε όταν είναι δύσκολα. Να έχουμε ενέργεια, χαρά και να προχωράμε ένα ένα τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε.

Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα παίζουμε με διαφορετικούς αντιπάλους. Δεν ήμασταν τόσο ακριβείς αλλά μου αρέσει που έχουμε υπέροχη νοοτροπία και ενέργεια. Πάντα πρέπει να δουλεύουμε. Υπάρχουν πολλοί παίκτες να βοηθήσουμε. Πχ ο Σκάρπα έπρεπε να προφυλαχθεί. Πάντα παίζουμε με την ίδια ιδέα. Θέλουμε να κρατάμε πολλά πιάτα στον αέρα».

 

Για το αν μπορεί να απομονώσει ένα θετικό στοιχείο από το ματς και αν έχει αίσθηση για προσθήκη τελευταίας στιγμής: «Όταν θες να περιγράψεις ένα πρόσωπο περιγράφεις την εξωτερική εμφάνιση. Είναι πολλά πράγματα μαζί ένας άνθρωπος. Δεν μπορείς να απομονώσεις ένα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά καλά στοιχεία. Το πάθος, τη δίψα για τη νίκη και ένα σύνολο που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι.

Η αίσθησή μου είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να ξεκουραστούμε και να μην επαναπαυθούμε. Γιατί θα παίξουμε πολλά διαφορετικά παιχνίδια γιατί όλο αυτό αποτελεί μία διαδικασία. Να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πράγματα. Όσον αφορά στο τέλος της προθεσμίας όταν θα κλείσει η αγορά θα είμαστε αυτοί που θα είμαστε, θα επιμένουμε και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Σας έχω πει ξανά πως δεν έχει σημασία τόσο ένα πρόσωπο που μπορεί να έρθει ή όχι αλλά σημασία έχει η ομάδα».

 
Sdna.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός-ThemaSports
01/05 @ 17:55

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός

Σε ποιο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν γκολκίπερ τύπου Λιβάκοβιτς; Ένα σενάριο και μόνο υπάρχει...

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα-ThemaSports
01/05 @ 15:30

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

Για το θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ μιλάει ο Ματίας Αλμέιδα στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του, υπογραμμίζοντας ότι τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται ότι θα πεθάνει.

 Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου-ThemaSports
01/05 @ 13:37

Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου που μιλά ανοιχτά για τα πάντα. Γιατί άλλαξε τον Γιοβάνοβιτς, γιατί δε μιλά πλέον με τον Μαρινάκη, η επένδυση, η εξάντληση από τα στραπάτσα.

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα! -ThemaSports
01/05 @ 19:23

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα!

01/05/1988: Ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας σκοράρει ένα απίθανο γκολ, η ΑΕΛ του Γιάτσεκ Γκμοχ νικάει τον Ηρακλή με 1-0 και εξασφαλίζει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία αλησμόνητη Πρωτομαγιά για τους Λαρισαίους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τον Εθνικό και την Προοδευτική μέχρι την Παναχαϊκή και τη Δόξα μέσω Βύρωνα και Καστοριάς: Κοιμώμενοι γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου! -ThemaSports
01/05 @ 19:44

Από τον Εθνικό και την Προοδευτική μέχρι την Παναχαϊκή και τη Δόξα μέσω Βύρωνα και Καστοριάς: Κοιμώμενοι γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ρόδα είναι και γυρίζει. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από αρχής καταβολής του (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) έως και τη σημερινή διοργάνωση της Stoiximan Super League, έχουν συμμετάσχει ομάδες και ομάδες, με κάποιες εξ’ αυτών να έχουν εμφανίσεις-πυροτεχνήματα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι σύλλογοι με μακρά ιστορία που βολοδέρνουν τα τελευταία χρόνια στις μικρές κατηγορίες αλλά … δεν ανήκουν εκεί.

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς-ThemaSports
01/05 @ 12:05

Παναθηναϊκός: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάρρευση και τη διάσωση της χρονιάς

Η "σφραγισμένη" αίσθηση της αποτυχίας στον Παναθηναϊκό για τον Νο1 στόχο του πρωταθλήματος που χάθηκε, το οριακό σημείο μίας πολύ δύσκολης κατάστασης, η μεγαλύτερη "ζημιά" που έγινε επί Τερίμ και οι παίκτες που πρέπει πλέον να στρίψουν το... καράβι πριν πάει στα βράχια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ