Themasports teamΑύριο η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λεμεσό, θεωρητικά ως φαβορί στα χαρτιά, ωστόσο η εμπειρία της σε τέτοιου είδους αγώνες δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρά την καλή της παρουσία στα ντέρμπι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες απέναντι σε αντιπάλους που αμύνονται μαζικά και αξιοποιούν τις αντεπιθέσεις.
Ο Αναστασίου έχει επισημάνει την έλλειψη συγκέντρωσης ως βασική αιτία, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται βαθύτερα, στην αμυντική λειτουργία και τη διαχείριση κρίσιμων στιγμών. Οι επιστροφές του Μάριτς, ο Χαραλάμπους είναι τιμωρημένος και ο Λάνγκ τραυματίας, ενώ η συμμετοχή του Φαμπιάνο είναι αμφίβολη.
Η Ομόνοια θα χρειαστεί να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί και να αποφύγει τα εύκολα λάθη, αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει ζωντανές τις φιλοδοξίες της για τη σεζόν.
Τα αγωνιστικά νέα της Πάφου ενόψει του αγώνα με τον Άρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/11 @ 16:00
Προπονητής του μήνα για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ο Χένινγκ Μπεργκ.
20/11 @ 15:10
Πλάνα από την σημερινή προπόνηση (20/11) στο Ηλίας Πούλλος δημοσίευσε η Ομόνοια.
20/11 @ 14:44
Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ράιαν Μαέ και η συμμετοχή του στην αποστολή με τον Απόλλωνα θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
20/11 @ 13:23
Το Dream Green – Κάνε την Ευχή Πράξη είναι μια νέα πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς του OMONOIA Foundation, εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του make-a-wish και τις αξίες του αθλητισμού.
20/11 @ 11:27
Ανακοίνωση από την Ομόνοια για τα εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα με την Ντιναμό στο ΓΣΠ.
19/11 @ 22:23
Η Ομόνοια πάει στην Λεμεσό την ερχόμενη Κυριακή για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, σε ένα αρκετά δύσκολο εμπόδιο για τους πράσινους.
BEST OF THEMASPORTS