Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Αύριο η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λεμεσό, θεωρητικά ως φαβορί στα χαρτιά, ωστόσο η εμπειρία της σε τέτοιου είδους αγώνες δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά.

Παρά την καλή της παρουσία στα ντέρμπι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες απέναντι σε αντιπάλους που αμύνονται μαζικά και αξιοποιούν τις αντεπιθέσεις.

Ο Αναστασίου έχει επισημάνει την έλλειψη συγκέντρωσης ως βασική αιτία, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται βαθύτερα, στην αμυντική λειτουργία και τη διαχείριση κρίσιμων στιγμών. Οι επιστροφές του Μάριτς, ο Χαραλάμπους είναι τιμωρημένος και ο Λάνγκ τραυματίας, ενώ η συμμετοχή του Φαμπιάνο είναι αμφίβολη.

Η Ομόνοια θα χρειαστεί να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί και να αποφύγει τα εύκολα λάθη, αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει ζωντανές τις φιλοδοξίες της για τη σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Απόπειρα επίθεσης σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι: 79 συλλήψεις και 20.000 άτομα στα Ηλύσια Πεδία

ΒΙΝΤΕΟ: Απόπειρα επίθεσης σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι: 79 συλλήψεις και 20.000 άτομα στα Ηλύσια Πεδία

Η κατάσταση στο Παρίσι παραμένει τεταμένη, με δεκάδες συλλήψεις, ζημιές και 20.000 άτομα στα Ηλύσια Πεδία, ενώ η αστυνομία βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή καθώς η νύχτα μόνο ηρεμία δεν υπόσχεται.