Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Αύριο η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λεμεσό, θεωρητικά ως φαβορί στα χαρτιά, ωστόσο η εμπειρία της σε τέτοιου είδους αγώνες δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά.

Παρά την καλή της παρουσία στα ντέρμπι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες απέναντι σε αντιπάλους που αμύνονται μαζικά και αξιοποιούν τις αντεπιθέσεις.

Ο Αναστασίου έχει επισημάνει την έλλειψη συγκέντρωσης ως βασική αιτία, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται βαθύτερα, στην αμυντική λειτουργία και τη διαχείριση κρίσιμων στιγμών. Οι επιστροφές του Μάριτς, ο Χαραλάμπους είναι τιμωρημένος και ο Λάνγκ τραυματίας, ενώ η συμμετοχή του Φαμπιάνο είναι αμφίβολη.

Η Ομόνοια θα χρειαστεί να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί και να αποφύγει τα εύκολα λάθη, αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει ζωντανές τις φιλοδοξίες της για τη σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Χαμός στη Λευκωσία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Χαμός στη Λευκωσία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε δύο γυναίκες και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία στη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πρόκληση οδικής σύγκρουσης, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, αντίσταση κατά τη σύλληψη και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε υπηρεσιακό όχημα.