Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Ομόνοια: Μάχη με τις αδυναμίες... για επιστροφή στις νίκες

Αύριο η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λεμεσό, θεωρητικά ως φαβορί στα χαρτιά, ωστόσο η εμπειρία της σε τέτοιου είδους αγώνες δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά.

Παρά την καλή της παρουσία στα ντέρμπι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες απέναντι σε αντιπάλους που αμύνονται μαζικά και αξιοποιούν τις αντεπιθέσεις.

Ο Αναστασίου έχει επισημάνει την έλλειψη συγκέντρωσης ως βασική αιτία, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται βαθύτερα, στην αμυντική λειτουργία και τη διαχείριση κρίσιμων στιγμών. Οι επιστροφές του Μάριτς, ο Χαραλάμπους είναι τιμωρημένος και ο Λάνγκ τραυματίας, ενώ η συμμετοχή του Φαμπιάνο είναι αμφίβολη.

Η Ομόνοια θα χρειαστεί να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί και να αποφύγει τα εύκολα λάθη, αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει ζωντανές τις φιλοδοξίες της για τη σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αντισυνταγματικός ο νόμος για τραπεζικούς λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων – Τι αποφάσισε το Ανώτατο

Αντισυνταγματικός ο νόμος για τραπεζικούς λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων – Τι αποφάσισε το Ανώτατο

Ως ανεπίτρεπτη παρέμβαση στο δικαίωμα του «συμβάλλεσθαι ελευθέρως», η οποία αντίκειται στο Άρθρο 26 του Συντάγματος, έκρινε, την Τρίτη, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την πρόταση νόμου με τίτλο: «Ο περί της Συγκρισιμότητας των Τελών, της Αλλαγής Λογαριασμού Πληρωμών και της Πρόσβασης σε Λογαριασμούς Πληρωμών από τις Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις Νόμος του 2026», που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Μάρτιο.

BEST OF THEMASPORTS