Δεν έχει περιθώρια...

Δεν έχει περιθώρια...

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες αλλά και να σταθεροποιήσει τη θέση του στην πρώτη εξάδα.

Η ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» και η απόσταση του -14 από την κορυφή δυσχεραίνουν τις ελπίδες για τον τίτλο, ενώ η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου χαρακτηρίστηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ ως η χειρότερη επί των ημερών του.

Παρά τη θέση της αντιπάλου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, το παιχνίδι κρύβει παγίδες, όπως έδειξε και το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Ο Ισπανός τεχνικός (ο οποίος θα βρίσκεται στην κερκίδα καθώς είναι τιμωρημένος) καλείται να διορθώσει τις αδυναμίες, με λύσεις στις απουσίες των Σούσιτς, Μαρκίνιος, Αλέχο και Τσεμπάκ. Επιστρέφει ο Σαρφό, ενώ στις επιλογές προστίθεται και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΑΠΟΕΛ, που θέλει να δείξει πως μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιατί οι Άγγλοι προπονητές δεν μπορούν να κερδίσουν την Premier League; Ποιος ήταν ο τελευταίος;

Γιατί οι Άγγλοι προπονητές δεν μπορούν να κερδίσουν την Premier League; Ποιος ήταν ο τελευταίος;

Ο Ροσένιορ είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, με τον Άγγλο να στοχεύει να κάνει κάτι που κανείς συμπατριώτης του δεν έχει καταφέρει από το 1992.