Πόλυς Χαραλάμπους

Πριν από δυο εβδομάδες ακριβώς (18/7) γνωστοποιήθηκε επίσημα, ότι ο Χοσέ Ρομό έπαψε να είναι ένοικος των γαλαζοκίτρινων αποδυτηρίων. Με τη λήξη της περασμένης σεζόν, ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο, ότι το κλίμα δεν σήκωνε άλλο τον Βενεζουελάνο επιθετικό, επειδή ήταν πενιχρή η προσφορά του, κατά τους 4 μήνες που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, το ότι άνοιξε μια θέση στον κατάλογο Α’, ύστερα από το διαζύγιο με τον Ρομό. Προφανώς οι περισσότεροι, ανάμεναν ότι θα ερχόταν στο «καπάκι» και το επίσημο ανακοινωθέν για τον παίχτη που θα έλθει για στελέχωση της γραμμής κρούσης.

Προφανώς ο Χρήστος Χαραλάμπους, ακόμα «ξεψαχνίζει» τις υποψηφιότητες που εχει ενώπιον του, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό θα είναι στην όλη λειτουργία της ομάδας, αν καταφέρει να φέρει φουνταριστό, που θα έχει την ικανότητα να «ματώνει» πολύ συχνά τα αντίπαλα δίχτυα.

Αν είχε και «τεράστιο» κονδύλι στην διάθεση του ο «Χρι-Χα», θα ήταν πιο εύκολη η προσπάθεια του να φέρει παίχτη διαφοράς. Ακόμα και υπο τις δοσμένες (οικονομικά) συνθήκες, τώρα που πέφτουν και τα κασέ παιχτών (τουλάχιστον αυτό λένε οι ατζέντηδες για τον Αύγουστο), δεν θα πρέπει να βιαστεί.

Έστω κι αν φάνηκε στο τελευταίο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα (που ήταν τηλεοπτικό) η «γύμνια» της ομάδας στην μπροστινή γραμμή. Με δεδομένο ότι ακόμα δεν «πάτησε» γήπεδο σε φιλικό ο Άγγλος Μπεραχίνο.

Επαναλαμβάνουμε χθεσινή ραδιοφωνική μας αναφορά. Δικαιολογημένα εκφράζουν ανησυχία αρκετοί οπαδοί, για την εικόνα που εξέπεμψε η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας, όμως είναι υπερβολικό να θεωρούν ήδη ότι θα κινδυνέψει σοβαρά για διαβάθμιση.

Υπήρξαν πολλά παραδείγματα ομάδων, όπου στα καλοκαιρινά φιλικά «σερνόντουσαν», όμως όταν άρχισαν τα επίσημα μια χαρά παρουσίες είχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίρνοντας και την ουσία (αποτελέσματα).

*Ο Χρήστος Χαραλάμπους δεν χρειάζεται τις «νομικές υπηρεσίες» ούτε του υπογράφοντα, ούτε κάποιου άλλου δημοσιογράφου. Αν καταφέρει να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα θα επιβιώσει. Σε διαφορετική περίπτωση, αν στραβώσει το πράγμα στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα έχει την «τύχη» άλλων συναδέλφων του.

Είναι υπερβολικό, να βιάζονται κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν «ανεπαρκή», πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μόνο και μόνο επειδή δεν κουβαλά μεγάλες παραστάσεις ως πρώτος προπονητής.

*Για όσους το... ξεχνούν ηθελημένα, ο σημερινός τεχνικός της ΑΕΛ, ήταν στο επιτελείο του Ντούσαν Κέρκεζ, όταν ανακάλυψαν το Καλοκαίρι του 2019 το "κελεπούρι" Μαέ. Είχε βαρύνουσα σημασία η γνώμη που εξέφραζε τότε, για τις επιλογές παιχτών. Ο Βέλγος φορ, είχε ενταχθεί στην ομάδα του Σεπτέμβριο, μαζί με τους Μεντόγεβιτς και Μηνά Αντωνίου. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ