Γουίλσον Κίπκετερ: Ισχνές αγελάδες, παχιές αγελάδες
Τόσο μακριά που ήταν το σχολείο του και έτσι όπως αναγκαζόταν να καλύπτει με τα πόδια την απόσταση πολλών χιλιομέτρων, έμαθε -και να μην ήθελε- να τρέχει και να διανύει μεγάλες αποστάσεις.




Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Αντρέα Ανιέλι στη δεύτερη δίκη της FIGC.
Σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, ο πρώην πρόεδρος των «μπιανκονέρι» αρνήθηκε μια συμφωνία με τον εισαγγελέα Τζουζέπε Τσινέ στα τέλη Μαΐου, με την ιταλική ομοσπονδία να συνεχίζει αυτό το διάστημα την έρευνά της για τους λεγόμενους μισθολογικούς ελιγμούς, τις σχέσεις με μάνατζερ και άλλους συλλόγους.
Ο Ανιέλι επέλεξε να πάει σε δίκη, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό καθώς αποκλείστηκε για 16 ακόμη μήνες και έλαβε πρόστιμο 60.000 ευρώ.
Ο πρώην πρόεδρος των «μπιανκονέρι» είχε ήδη τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμό στην πρώτη δίκη της FIGC, σχετικά με τις υπεραξίες που δημιουργούσε στις μεταγραφικές της Γιουβέντους.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις