Ομόνοια: Πίσω στο 1987... κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς
10.07.2023 - 16:27
Ανάρτηση της Ομόνοιας για τις αναμετρήσεις με την Σάμροκ Ρόβερς το 1987.
Αναλυτικά:
Με τη Σάμροκ Ρόβερς της Ιρλανδίας κληρώθηκε να αγωνιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1987.
Στο Δουβλίνο και το Τόλκα Παρκ έγινε η πρώτη αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν 2489 θεατές.
Tο Τόλκα Παρκ που έγινε η πρώτη αναμέτρηση
Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζοντας πολύ καλά έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση, νικώντας με 0-1. Στο 10′ ο τερματοφύλακας Χαρίτου με δυνατή μπαλιά έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Θεοφάνους εκμεταλλεύτηκε τον λάθος υπολογισμό του Μπερν και από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας.
Ότι το Μακάρειο θα ήταν γεμάτο αυτό ήταν σίγουρο, αλλά χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έμεινε άδειο κάθισμα. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την πρόκριση στο παρά τη “λευκή” ισοπαλία. Το “χρυσό” γκολ του Θεοφάνους στο Δουβλίνο ήταν αρκετόγια την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.
Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.