Themasports

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Ναταλία Χριστοφή και τον Κυπριακό αθλητισμό! Η Κύπρια αθλήτρια έκανε την κορυφαία της εμφάνιση στην καριέρα της, μετέχοντας στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ στην πόλη Χορζόφ της Πολωνίας και τα... καλύτερα έρχονται!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«ΣΙΦΟΥΝΑΣ» ΡΕΚΟΡ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!

Την κορυφαία εμφάνιση της έως τώρα καριέρας της έκανε πριν από λίγο η Ναταλία Χριστοφή, μετέχοντας στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ στην πόλη Χορζόφ της Πολωνίας.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Σταυρίδη έτρεξε τα 100μ. με εμπόδια σε 12.84, συντρίβοντας το δικό της παγκύπριο ρεκόρ (13.01), που πέτυχε μόλις την Πέμπτη (1/6) στη Μάρσα της Μάλτας στους 19ους ΑΜΚΕ.

Η Χριστοφή έφυγε καταπληκτικά από τον βατήρα (αντίδραση 0.151) και ήταν η μόνη που κατάφερε να ακολουθήσει τις δύο φανταστικές προπορευόμενες και να τερματίσει στην 3η θέση, περιμένοντας με αγωνία την επίδοση της, αφού ο χρόνος των νικητριών ήταν 12.42.

Με το που είδε το 12.84 (άνεμος -0,1 μ/δ) η πρωταθλήτριά μας πανηγύρισε τρελά, αφού έγινε η πρώτη Κύπρια που τρέχει κάτω από τα 13 δευτερόλεπτα τα 100μ. με εμπόδια και πλέον το 12.78, που δίνει απευθείας πρόκριση για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης δεν είναι μακριά.

Να σημειώσουμε ότι ούτε το φώτο φίνις ξεχώρισε τις δύο νικήτριες, με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα Αλάισια Τζόνσον και η Πουερτορικανή Τζασμίν Καμάτσο-Κουίν να πάρουν από ένα χρυσό μετάλλιο και η Ναταλία Χριστοφή να πάρει το χάλκινο, στην πιο ευτυχισμένη έως τώρα μέρα στην αθλητική της ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια Natalia Christofi και Alexandros Stavrides».

Δείτε την εκπληκτική κούρσα της Ναταλίας Χριστοφή στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου-ThemaSports
19/04 @ 12:43

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου

Από τη Μαδέιρα, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καρολίνας Πελενδρίτου για το 2024. Η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 28 Απριλίου, θα αγωνιστεί σε δυο κατηγορίες.

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ-ThemaSports
19/04 @ 11:29

Ξεκινούν οι μάχες για ανάδειξη του πρωταθλητή στο Χάντμπολ

Στη μάχη για κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας μπαίνουν Παρνασσός και Sabbianco Aνόρθωση, με τη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης να αρχίζει το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», στις 16:30. Η ομάδα του Στροβόλου ξεκινάει με προβάδισμα τη διαδικασία, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες, με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στα πέντε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!-ThemaSports
19/04 @ 10:38

Στην Κύπρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο 2024 για U20, U18 και U16!

Η απόλυτη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS) προς την αντίστοιχη Κυπριακή Ομοσπονδία, αποδεικνύεται γι΄ άλλη μια φορά, με την παραχώρηση στη χώρα μας, της ευθύνης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σάμπο 2024 για Cadets (U16), Youth (U18), Junior (U20) και Combat Σάμπο για Juniors (U20)!

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού-ThemaSports
15/04 @ 16:27

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Η ηγεσία του ΚΟΑ στον Μαραθώνιο Λεμεσού-Η φιλανθρωπική δράση του Οργανισμού.

Πάνω από 17.000 δρομείς και σπουδαίες επιδόσεις στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού-ThemaSports
14/04 @ 13:41

Πάνω από 17.000 δρομείς και σπουδαίες επιδόσεις στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Χιλιάδες δρομείς -3.000 από το εξωτερικό- έτρεξαν στις έξι διαδρομές της διοργάνωσης

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ