Με ένα γκολ του Γουίντας στο 123', η Σέφιλντ Γουένσντεϊ τέζαρε την Μπάρνσλεϊ (1-0) στον τελικό ανόδου και επέστρεψε στην Championship!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ένα γκολ του Γουίντας στο 123', η Σέφιλντ Γουένσντεϊ σόκαρε την Μπάρνσλεϊ (1-0) στον τελικό ανόδου και επέστρεψε στην Championship, δύο χρονιά μετά τον υποβιβασμό του στη League One!

Εκεί όπου όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Ντάρεν Μουρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με κεφαλιά του Γουίντας εξασφάλισε τον προβιβασμό της στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά το 2021.

 
 



Οι «κουκουβάγιες» έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και παρότι δεν εκμεταλλεύτηκαν την κόκκινη της Μπάρνσλεϊ από το 49', στο τελευταίο λεπτό της παράτασης βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να τελειώσουν το παιχνίδι.

Η ομάδα του Σέφιλντ ήταν ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος. Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Φίλιπς έκανε ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, παίρνοντας πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Μπάρνσλεϊ άντεξε ως το φινάλε, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει σημαντικό προβάδισμα, χωρίς να καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Ίστεντ. Όλα αυτά μέχρι το 120'+3', όταν ο Γούιντας εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Λι και με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας τις «κουκουβάγιες» στην Championship.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Respect: Η Ρεάλ δεν θέλει φιέστα κόντρα στη Γρανάδα επειδή παλεύει για την παραμονή!-ThemaSports
06/05 @ 16:27

Respect: Η Ρεάλ δεν θέλει φιέστα κόντρα στη Γρανάδα επειδή παλεύει για την παραμονή!

Παράταση είναι πιθανόν να πάρει η στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διαιτητής στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει... κάμερα πάνω του!-ThemaSports
06/05 @ 15:23

Ο διαιτητής στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει... κάμερα πάνω του!

Για πρώτη φορά θα φέρει επάνω του ένας διαιτητής μία κάμερα. Αυτό θα συμβεί στο Κρίσταλ Πάλας- Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η υπερπολύτιμη δουλειά του Ροντινέι στον θρίαμβο του Βίλα Παρκ-ThemaSports
06/05 @ 17:26

Η υπερπολύτιμη δουλειά του Ροντινέι στον θρίαμβο του Βίλα Παρκ

Πολλοί ήταν εκείνοι που έλαμψαν στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League. Ένας εξ αυτών ο Ροντινέι με την εξαιρετική του απόδοση.

Αυτό δεν το άντεξε άλλο ο Νούνιες: Ο λόγος που έσβησε τις φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ...-ThemaSports
06/05 @ 14:48

Αυτό δεν το άντεξε άλλο ο Νούνιες: Ο λόγος που έσβησε τις φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ...

Ο Ντάργουιν μερικές ώρες μετά το 4-2 επί της Τότεναμ αποφάσισε να «κατεβάσει» από τα social media τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Λίβερπουλ και φαίνεται πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το έκανε. Ορισμένα αισχρά σχόλια από οπαδούς των «κόκκινων» για τις επιδόσεις του εμφανίζονται ως ο λόγος για τον οποίο ο Ουρουγουανός έφτασε... στο αμήν.

Η Ίπσουιτς ξυπνάει αναμνήσεις από τότε που πρωταγωνιστούσε, ωστόσο την περιμένει η σκληρή πραγματικότητα στην Premier League!-ThemaSports
06/05 @ 14:36

Η Ίπσουιτς ξυπνάει αναμνήσεις από τότε που πρωταγωνιστούσε, ωστόσο την περιμένει η σκληρή πραγματικότητα στην Premier League!

Η επιστροφή της Ίπσουιτς στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από 22 χρόνια απουσίας, είναι κάτι που φέρνει αναμνήσεις σε όσους αγαπήσαμε το αγγλικό ποδόσφαιρο τις δεκαετίες του ‘70 και του ’80, που εκείνη η ομάδα με προπονητή τον Μπόμπι Ρόμπσον πρωταγωνιστούσε και κατακτούσε ακόμη και ευρωπαϊκό τρόπαιο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ