Παράπονο από ΑμεΑ φίλαθλο που πήγε στο Άρης-Ομόνοια: Τους μετακίνησαν 3 φορές - «ΝΤΡΟΠΗ»

Παράπονο από ΑμεΑ φίλαθλο που πήγε στο Άρης-Ομόνοια: Τους μετακίνησαν 3 φορές - «ΝΤΡΟΠΗ»

Ανάρτηση από φίλαθλο ΑμεΑ που πήγε στο στάδιο «Άλφαμέγα» για τον αγώνα Άρης-Ομόνοια και εξέφρασε παράπονα για τις θέσεις τους που δεν... υπάρχουν.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο φίλαθλος Γιώργος Λυράς περιέγραψε την εμπειρία του στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του τους μετακίνησαν αρχικά γιατί έκαναν παράπονο οι θεατές που ήταν πίσω τους, μετά τους μετακίνησαν γιατί ήταν μπροστά στην έξοδο κινδύνου και τελικά κατέληξαν στον διάδρομο.

Η ανάρτηση:

«Χτες 20.05.2023 με αφορμή το παιχνίδι Άρης-Ομονοια αποφασίσαμε να πάμε στο παιχνίδι να δούμε και το νέο γήπεδο στη Λεμεσό. Με το που φτάσαμε εξω, το γήπεδο επιβλητικό και σου προκαλεί ωραία συναισθήματα όπως και όταν μπήκαμε μέσα. Με καθοδήγηση των επιτηρητων μας κατευθυναν στις θέσεις των ΑμεΑ.

Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν και μας είπαν ότι έκαναν παράπονο οι θεατές πίσω μας ότι δεν μπορούσαν να δουν και έπρεπε να μετάκινηθούμε, λεω εντάξει και μετάκινηθήκαμε 2-3 μέτρα παρακάτω, παιρνουν λίγα λεπτά και έρχονται πάλι οι επιτηρητες και μας λεν ότι έκαναν λάθος που άκουσαν τους θεατές και μας μετακίνησαν και έπρεπε να επιστρέψουμε στις θέσεις μας οκ να πάμε στις θέσεις μας.

Κοντεύει να ξεκινήσει ο αγώνας ξανάρχονται και μας λεν ξέρετε εδώ που είστε εν η έξοδος κινδύνου και δεν μπορείτε να μεινετε. Και ρωτώ που είναι οι θέσεις μας παιδιά τελικά; Απάντηση μα ξέρετε εν και έχει συγκεκριμένες θέσεις για ΑμεΑ πηγαίνετε 2-3 μέτρα παρακάτω στον διάδρομο και εν εντάξει εκεί όπως και έγινε.

Κατανοητη η ασυνεννοησία των επιτηρητων(που ήταν ευγενικοί, απολογητικοι και φανερά απογοητευμένοι και οι ίδιοι με την όλη κατάσταση) ακατανόητη και προκλητική η ανεπάρκεια του κράτους που έφτιαξε ένα γήπεδο στολίδι και δεν προνόησε να έχει κατάλληλες θέσεις Αμεα ούτως ώστε να έχουν το δικαίωμα ισότιμα όλοι οι άνθρωποι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου. ΝΤΡΟΠΗ

Υ. Γ. Φαίνεται στις χαμένες θέσεις από την αρχική χωρητικότητα ήταν και οι θέσεις μας»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παλιοί συγκάτοικοι…

Παλιοί συγκάτοικοι…

Για μερικά χρόνια ήταν κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, οι Χάμπος Χαραλάμπους και Πάρης Ψάλτης.