Themasports teamΟ γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχελής Φιλίππου (δεξιά στη φωτό), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μίλησε για τη φετινή πορεία, στο κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν και τη συνέχεια και πολλά άλλα όσον αφορά στους στόχους της ομάδας και το αν υπάρχει άγχος και πίεση.
Απάντησε επίσης στο αν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΖ και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν προφανείς σκοποί από πλευράς της ομάδας του Ζακακίου και πως δεν είναι καλό να δημιουργεί πρόβλημα βάσει αυτού χωρίς να υπάρχει καν λόγος και χωρίς να έχουν ποτέ δοθεί δικαιώματα από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» για κάτι τέτοιο.
Τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο όσον αφορά στο θέμα αυτό και πως θα είναι σκάνδαλο εάν το παιχνίδι αποφασιστεί να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο χωρίς τη συγκατάθεση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.
Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2027. Τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες. Ανάμεσα τους ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας και νυν της Μπόρνμουθ, Άντονι Ιραόλα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 10:16
Ο Νεντίμ Τούτιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Διγενή Μόρφου με την προσφυγική ομάδα να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του.
11/11 @ 19:18
Η ΚΟΠ ανακοινώνει το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την 9η μέχρι την 12η αγωνιστική της πρώτης φάσης καθώς και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη Cytavision.
11/11 @ 17:18
Εξοργισμένοι με τη διαιτησία των τελευταίων τους αγώνων στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας είναι οι άνθρωποι της ΑΕΖ Ζακακίου...
11/11 @ 10:07
Η ανακοίνωση του Διγενή Μόρφου.
11/11 @ 10:01
Ο τεχνικός διευθυντής του Αχυρώνα Ονήσιλου, Γιώργος Τσούκκας, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Μάκη Νικολάου και Ανδρέα Πογιατζή για τον αγώνα με τη Δόξα που δεν διεξήχθη λόγω απουσίας γιατρού και ορίστηκε για την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου.
09/11 @ 13:15
Ο προπονητής του Αχυρώνα Ονήσιλου, Βέσκο Μιχαϊλοβιτς, μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων, την απόφαση της ΚΟΠ για διεξαγωγή του αγώνα με τη Δόξα, που είχε αναβληθεί λόγω αργοπορημένης άφιξης του γιατρού στο γήπεδο της Περιστερώνας στον μεταξύ τους αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS