Έρχεται ενημέρωση για το «δυνατό» φλερτ…
Γράφαμε προχθές για τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ, ότι προσέχουν λίγο, για όσα βγαίνουν προς τα έξω, σε σχέση με τις επαφές με επενδυτικό οργανισμό για παραχώρηση της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας.




«Κύκλοι» της Λεμεσιανής ομάδας αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είχαν σφοδρά παράπονα στα παιχνίδια της 1ης και 3ης αγωνιστικής απέναντι σε ΑΣΙΛ Λύσης και Ομόνοια 29Μ αντίστοιχα, ενώ θεωρούν ότι το νικητήριο τέρμα της Νέας Σαλαμίνας στο μεταξύ τους ματς του περασμένου Σαββάτου (08/11), σημειώθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι (σσ. στο 87').
Δείτε τη φάση στο πιο κάτω βίντεο που στάλθηκε από άτομο της ΑΕΖ στην ιστοσελίδα μας:
Μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ειπώθηκαν και δείχνουν την απογόητευση των «πράσινων» ήταν: «Τι να κάνω με αυτούς τους κυρίους που από τα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, τα 6 μας έπαιξαν 80%-20%;
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις