Ηχηρή ΑΤΑΚΑ για Ομόνοια από πρώην ΑΠΟΕΛίστα!

Ηχηρή ΑΤΑΚΑ για Ομόνοια από πρώην ΑΠΟΕΛίστα!

Μπορεί να έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, όμως σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, να τονίσει ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ως θετική έκπληξη τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με εξαιρετικό προπονητή και πολύ ποιότητα. Έχει φοβερά άκρα και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της. Ο ΑΠΟΕΛ για μένα είναι θετική έκπληξη, προσωπικά δεν περίμενα με τόσα προβλήματα που υπήρχαν να μπορούσε το 2025-2026 να ανταγωνίζεται εκεί στα ψηλά. Εχει ποιότητα ο ΑΠΟΕΛ και έχει παίκτες να κουβαλούν την ομάδα στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Νίκη-χρυσάφι ανήμερα της Boxing Day πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με γκολάρα του Ντόργκου λύγισε 1-0 τη Νιούκαστλ και (έστω και με ματς παραπάνω) βρέθηκε στα ψηλά πατώματα της Premier League.