ThemasportsΔηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ενόψει του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για τις τρεις σερί ισοπαλίες: «Προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Στα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικές οι νίκες. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε νίκη και με ΑΕΚ και με Ομόνοια. Όμως κάναμε λάθος στο τέλος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να εφησυχάζεις σε τέτοιο πρωτάθλημα. Στα πλέι οφ υπάρχουν συγκρούσεις ισοδύναμων ομάδων. Μας αφήνει πικρή γεύση που δεν φύγαμε με τη νίκη από το ΑΕΚ Αρένα».
Για το αν είναι μέρος της τακτικής να οπισθοχωρεί η ομάδα: «Είναι μέρος των αγώνων. Χθες είδαμε μια Ομόνοια καλή στα πρώτα 25 λεπτά και μετά προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ. Μπορώ να πω και για το Απόλλων-Άρης. Ο Άρης πήγε για να πάρει το αποτέλεσμα. Προηγήθηκε και προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι το να μην δεχόμαστε το γκολ».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας έχει τα δικά του κίνητρα. Πρέπει να αποδείξουμε εμείς ότι το θέλουμε πολύ περισσότερο».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο ΑΠΟΕΛ στερήθηκε πολλούς παίκτες φέτος λόγω τραυματισμών. Στον κεντρικό άξονα χάσαμε Κοσταντίνοφ και Βιγιαφάνιες. Πριν τραυματιστεί ο Βιγιαφάνιες παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Με την ΑΕΚ, Μπεν και Δώνης δεν είχαν μια εβδομάδα προπονήσεων. Αν έχουμε υγιείς τους ποδοσφαιριστές μας, αυξάνουμε τις πιθανότητες. Δώνης και Κοσταντίνοφ λαμβάνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις. Οι μόνοι που θα απουσιάσουν είναι οι Γουίλερ και Θεοδώρου που έκαναν εγχείρηση και χάνουν όλη τη σεζόν».
Για την προσέλευση του κόσμου: «Εμείς περιμένουμε και θέλουμε πενταψήφιο αριθμό. Αυτή την στιγμή πλησιάζουμε τα χίλια μεμονωμένα και μαζί με τα πακέτα και τα εισιτήρια διαρκείας, 10 χιλιάδες έχουν εξασφαλισμένη θέση. Είναι η ώρα που ο κόσμος θα παίξει τον δικό του ρόλο. Ο κόσμος ήταν εκεί και όταν δεν κερδίζαμε. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε κι εμείς στις προσδοκίες του».
Για τον Άρη: «Είναι σε απόσταση που καλύπτει τη διαφορά με μια νίκη και μια δική μας απώλεια. Τα πάντα θα κρίνονται σε μια λεπτή κλωστή. Όλες οι ομάδες έχουν βλέψεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Και ο Απόλλωνας. Δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Πάντα ο αρνητισμός πουλά περισσότερο από τη θετικότητα. Υπάρχει μουρμούρα. Πρέπει ο κόσμος να κατανοήσει ότι η ομάδα συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από όλους και το έκανε με πολύ κόπο. Είναι δύσκολο, δεν μπορούμε να περιμένουμε εύκολο έργο. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι υποστηρικτικός».
Για τα συνεχόμενα παιχνίδια ημέρα Δευτέρα: «Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι αργία, είναι πρωτομαγιά. Έχουμε κατανοήσει ότι υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Πάμε με αυτά τα δεδομένα».
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
04/11 @ 16:49
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Αλέχο προκάλεσε την αποβολή του αντιπάλου του Ντιέγκο Ορμίγκο, με ένα φιλί στις καθυστερήσεις του αγώνα της Βαγιαδολίδ με την Γρανάδα (2-1).
04/11 @ 13:07
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS