Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Δεν θα αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του κυπέλλου Κύπρου»

Φοίβος Κωνσταντινίδης: «Δεν θα αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του κυπέλλου Κύπρου»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, με αφορμή την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ακόμη από την ΕΠΟ, αλλά είδαμε πως επικυρώθηκε και έρχονται εδώ. Περιμένουμε τα περαιτέρω, να έρθουμε σε επαφή με την Ελληνική Ομοσπονδία, να μιλήσουμε για την ασφάλεια, το μάρκετινγκ κλπ. Έχουμε δρόμο ακόμη. Δεν ξέρουμε ακόμη τι αποφάσεις θα παρθούν σε θέματα εισιτηρίων, πόσοι θα έρθουν, εάν θα διατεθούν εισιτήρια για Κύπριους, επομένως περιμένουμε. Είναι και θέμα κάρτας φιλάθλου, έρευνας στις εισόδους – εξόδους και άλλα. Αρχίζουν οι διαδικασίες μεταξύ εμάς της ΕΠΟ και της ΚΟΠ».

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ στον τελικό: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό μετά το 3-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Περιμένουμε».

Για το αν σχετίζεται αυτό με τον ορισμό του δικού μας τελικού κυπέλλου στις 3 Ιουνίου και αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας: «Όχι, έχω ρωτήσει κι εγώ για τον ίδιο λόγο, διότι είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε θα κάνουμε κούρεμα του γρασιδιού και να μπούμε στην επανασπορά του Καλοκαιριού ενόψει της επόμενης σεζόν. Διότι αν γίνοταν στις 28 Μαίου για παράδειγμα, για εμάς είναι πέντε ημέρες διαφορά και είναι σημαντικό χρονικό διάστημα. Όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο το καλύτερο για εμάς, αλλά δεν έχουμε λόγο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Η ιδανική θέση για να βλέπετε τηλεόραση ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης σας

Δείτε ποια είναι η ιδανική απόσταση για να βλέπετε τηλεόραση, σύμφωνα με νέα μελέτη της OCU. Πόσο πρέπει να κάθεστε από οθόνες 43", 55" και 65" και αν επηρεάζει η ανάλυση της εικόνας.