Πολύ δύσκολα φαίνεται ότι ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να τσεκάρουν για τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Relevo, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, φαίνεται ότι επιθυμεί μια νέα πρόκληση έχοντας περάσει αρκετό καιρό στη Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι φαίνεται ότι μπορεί να τον αφήσει να αποχωρήσει και η πρωταθλήτρια Αγγλίας, σεβόμενη τα «θέλω» του, ωστόσο θα πρέπει να έρθει μία πρόταση που αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σίλβα υπήρξε σημαντικός παίκτης για τη Μάντσεστερ Σίτι από την άφιξή του από τη Μονακό το 2017, βοηθώντας τον σύλλογο να κερδίσει τρεις τίτλους Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και τέσσερα League Cup.

Ωστόσο θέλει μία κατάσταση στην οποία θα είναι πιο σημαντικός, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να τον έχει προσεγγίσει.

Ο Πορτογάλος παρουσιάζεται και ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι, που δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Έτσι αν αποχωρήσει, ο Σίλβα θα μπορεί να δέσει εξαιρετικά με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ, σε περίπτωση που φυσικά δεν έχουμε άλλες αποχωρήσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνολικά, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη φάση, το αναφερόμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα για τον Μπερνάρντο Σίλβα είναι πραγματικό.

Σίγουρα σε όποια ομάδα και να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να την ανεβάσει επίπεδο.

sportime.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ