Ανάρτηση από τον Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας μετά τη νίκη επί της Δόξας Παλιομετόχου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
Σπουδαίο διπλό για τον Κέδρο – Ξανά μόνος στην τέταρτη θέση
Σπουδαίο διπλό απέναντι στη ΔΟΞΑ Παλιομετόχου η οποία καιγόταν για βαθμούς σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα μας και βρέθηκε ξανά μόνη στη τέταρτη θέση εκμεταλλευόμενη και τις απώλειες του Ορφέα Λευκωσίας στον Άγιο Θεόδωρο απέναντι στην τοπική Θύελλα. 

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ως γνωστόν και λόγω των καιρικών συνθηκών ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες αφού παίχτηκαν 55 λεπτά το περασμένο Σάββατο ενώ τα εναπομείναντα συν οι καθυστερήσεις ολοκληρώθηκαν χτες Κυριακή, ο Κέδρος έλεγξε το παιχνίδι με την έναρξη του παιχνιδιού και επέβαλε τον δικό του ρυθμό αναγκάζοντας τη Δόξα σε παθητικό ρόλο κλείνοντας την ουσιαστικά στα δικά της τετράγωνα. Σκοράροντας ένα πολύ ωραίο γκολ με γυριστό σουτ του Ιάκωβου Ινιάτη προηγήθηκε στο σκορ στο έβδομο λεπτό ενώ δημιούργησε και τις ευκαιρίες και προϋποθέσεις ιδίως με τον Παπανικολάου να διευρύνει το σκορ. Το παιχνίδι διεκόπη στο δέκατο λεπτό της επανάληψης λόγω καταρρακτωδών βροχών. 
Στα 35 εναπομείναντα λεπτά συν τις καθυστερήσεις το σκηνικό δεν ήτανε το ίδιο. Η Δόξα κράτησε μπάλα, πίεσε και είχε την υπεροχή και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με αποκορύφωμα αυτήν στο 90 στην οποία ο τερματοφύλακας μας Χριστόδουλος Κυριάκου μπλόκαρε προ της γραμμής την προβολή του επιθετικού της Δόξας. Στις κόντρα επιθέσεις ο Κέδρος βρήκε ακόμη πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες πλην όμως το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-1. Ιδιαίτερα διακριθείς ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή η οποία κράτησε το 0 παθητικό μαζί με τον τερματοφύλακα μας απέναντι στη Δόξα η οποία έδειξε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια. 

Με τον αέρα της αισιοδοξίας και της ανεβασμένης ψυχολογίας που πνέει πλέον στις τάξεις των ποδοσφαιριστών αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, η ομάδα μας υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Θύελλα Αγίου Θεοδώρου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πήρε όλα και έφυγε ο Χαραλάμπους-ThemaSports
30/04 @ 17:06

Τα πήρε όλα και έφυγε ο Χαραλάμπους

Σάρωσε τα βραβεία ο Μιχάλης Χαραλάμπους στα «PASP BEST 11 B’ DIVISION AWARDS 2023/24», τα οποία μεταδόθηκαν σήμερα από το κανάλι του ΠΑ.Σ.Π. στο YouTube.

ΧΑΜΟΣ για την πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 16:04

ΧΑΜΟΣ για την πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δόξα Παλαιομετόχου είναι πρωταθλήτρια στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ για τη σεζόν 2023-2024-ThemaSports
28/04 @ 11:29

Η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ για τη σεζόν 2023-2024

Η ΚΟΠ δημοσιεύσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Έγινε η νύχτα... μέρα από το PYRO SHOW της Θύρας 9 - ΒΙΝΤΕΟ-ThemaSports
27/04 @ 21:48

Έγινε η νύχτα... μέρα από το PYRO SHOW της Θύρας 9 - ΒΙΝΤΕΟ

Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο της Ομόνοιας 29Μ συνεχίζονται με επίκεντρο τον πανηγυρισμών το κέντρο της Λευκωσίας.

ΒΙΝΤΕΟ από το λεωφορείο της Ομόνοιας 29Μ - Χαμός στους δρόμους της Λευκωσίας!-ThemaSports
27/04 @ 20:29

ΒΙΝΤΕΟ από το λεωφορείο της Ομόνοιας 29Μ - Χαμός στους δρόμους της Λευκωσίας!

Στο οίκημα της Θύρας 9 ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί για την ολοκλήρωση της σεζόν που υνοδεύτηκε με την άνοδο της Ομόνοιας 29ης Μαΐου στην α' κατηγορία.

PASILLO από Αγία Νάπα στην Ομόνοια 29Μ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
27/04 @ 16:08

PASILLO από Αγία Νάπα στην Ομόνοια 29Μ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον διάδρομο της δόξας υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας τους πράσινους της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για την άνοδο στην α΄κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ