Παρελθόν ο κόουτς – ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο Κοκκονής

Παρελθόν ο κόουτς – ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο Κοκκονής

Εντός της ημέρας αναμένεται η διοίκηση της Πέγειας 2014 να πάρει επικυρώσει την απόφαση για το ότι θα αποτελέσει παρελθόν ο προπονητής, Νικόλας Μαρτίδης.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (έχει από την 5η αγωνιστική της β΄ φάσης να κερδίσει, από την 11η Φεβρουαρίου) της Πέγειας, πέντε συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από νίκη, οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας σε αυτή την απόφαση.

Μέσα από συνεδρία που θα υπάρξει εντός της ημέρας θα κοινοποιηθεί η απόφαση για διαζύγιο με τον Νικόλα Μαρτίδη, την ίδια ώρα που θα αναλάβει το κοουτσάρισμα της Πέγειας μέχρι το τέλος της σεζόν ο βοηθός προπονητής, Κώστας Κοκκονής (κεντρική φωτογραφία).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Παρά τον αποκλεισμό, η Νέα Φιλαδέλφεια σηκώθηκε όρθια και αποθέωσε την ΑΕΚ για τη συγκινητική της προσπάθεια, σε μια στιγμή που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.