Πάφος-ΑΠΟΕΛ: Σε εγρήγορση άπαντες λόγω κακοκαιρίας - Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου λίγο μετά τις 16:00
Σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του «Στέλιος Κυριακίδης» μετά την βροχόπτωση και την χαλαζόπτωση του μεσημεριού στην Πάφο.


Η τελευταία φορά που ήταν στους πρώτους ένδεκα (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Φινλανδός, πριν το χθεσινό ματς με τον Άρη, ήταν στις 4 του Γενάρη με την ΑΕΚ στην Λάρνακα.
Χτύπησε εις διπλούν χθες ο 23χρονος επιθετικός, αυτοί που δεν συμπαθούν τον προπονητή της Πάφου, βρήκαν την ευκαιρία να «ξεσαλώσουν». Λέγοντας ότι επιβεβαιώθηκε ότι ήταν εμμονικός στο εν λόγω ζήτημα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει προπονητής, που δεν έχει κάποιες εμμονές (λίγες ή πολλές).
Η λογική λέει, ότι από τούδε και στο εξής, ο Σκανδιναβός τεχνικός της Πάφου, δεν θα αφήνει συχνά τον Βαλακάρι εκτός αρχικού σχήματος.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις