Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας έκανε... πάρτι στον ψεσινό δεύτερο τελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, κέρδισε άνετα με 3-0 σετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 4-0 νίκες!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία του "τριφυλλιού", το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες, οι οποίοι έγιναν ένα με τον πράσινο λαό που έδωσε βροντερό παρών στο "Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία".
Μάλιστα, τα επινίκια συνεχίστηκαν και εκτός γήπεδου, με τους αήττητους πρωταθλητές να πηγαίνουν σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας, όπου έγινε κι εκεί... χαμός, με το βαρύτιμο τρόπαιο να βρίσκεται σε περίοπτη θέση!
Δείτε φωτογραφίες:



Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/09 @ 21:16
Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ακρίτα έμεινε ο Λοΐζος Λοΐζου.
12/09 @ 21:31
Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου με τον Ακρίτα και ανακοίνωσε την αποστολή.
12/09 @ 17:54
Γύρισε τον χρόνο τρία χρόνια πίσω η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο νικητήριο γκολ του Μπεζούς στο 90' κόντρα στον Ακρίτα.
12/09 @ 19:35
Οι δηλώσεις του Ράιαν Μαέ ενόψει Ακρίτα στην εκπομπή Μatch Preview στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.
12/09 @ 19:27
Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Ακρίτα στην εκπομπή Μatch Preview στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.
12/09 @ 16:27
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τους 7 παίκτες που έπαιξαν σε όλα τα φετινά ματς.
BEST OF THEMASPORTS