Themasports.com
15/02/23, 21:33
Τσεμπάκ: «Πάντα είναι ευχάριστο να κερδίζουμε τον αιώνιο μας αντίπαλο, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στην Primetel, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ για τους «8» του κυπέλλου, ο ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων», Ισάμ Τσεμπάκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Πάντα είναι ευχάριστο να κερδίζουμε τον αιώνιο μας αντίπαλο. Είτε τους κερδίζουμε στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο, έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, μας έβαλε δύσκολα η Ομόνοια στην αρχή, μας πρέσαρε ψηλά και δυσκολευτήκαμε πολύ να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Με την πάροδο του χρόνου όμως, καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι».
Για το ότι επέστεψε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα: «Από την στιγμή που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, κάποιοι θα μένουν εκτός. Περίμενα τη σειρά μου, ήρθε και τα έδωσα όλα. Ελπίζω να έμειναν ικανοποιημένοι από εμένα».
Για το παιχνίδι με την Δόξα που ακολουθεί: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, έχουν κι αυτοί τους στόχους τους, να παραμείνουν στην κατηγορία. Το είδαμε και με το Παραλίμνι. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να μπορέσουμε στο τέλος να στεφθούμε πρωταθλητές».
Βαθμολογίες
Ομάδα |
Αγώνες |
Βαθμολογία |
---|---|---|
α' όμιλος | ||
![]() ΑΠΟΕΛ |
28 |
61 |
![]() ΑΕΚ |
28 |
57 |
![]() ΑΡΗΣ |
28 |
57 |
![]() ΠΑΦΟΣ |
28 |
52 |
![]() ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ |
28 |
50 |
![]() ΟΜΟΝΟΙΑ |
28 |
42 |
Β' Όμιλος | ||
![]() Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ |
28 |
41 |
![]() ΑΝΟΡΘΩΣΗ |
28 |
39 |
![]() ΑΕΛ |
28 |
38 |
![]() ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ |
28 |
30 |
![]() ΔΟΞΑ |
28 |
24 |
![]() ΕΝΠ |
28 |
22 |
![]() ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |
28 |
19 |
![]() ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ. |
28 |
13 |