Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ντέρμπι για τους «8» του κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, ο βοηθός προπονητής του «τριφυλλιού», Μιγκέλ Μπεντόγια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Χάσαμε, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και μπορούμε ένα κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε ενέργεια και φτιάξαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποια λάθη. Κάναμε καλά πράγματα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι καλό στις στατικές φάσεις. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις, το ένα ήταν οφσάιντ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η αποβολή του Σωφρόνη Αυγουστή: «Σίγουρα επηρέασε η αποβολή του προπονητή. Τον χρειαζόμασταν στον πάγκο, για να νιώθουν οι παίκτες την ενέργεια του και ότι είναι εκεί. Όμως δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό για την ήττα. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ήμασταν αρκετά καλοί και ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κάτι. Όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα ενόψει του επαναληπτικού. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τις στατικές φάσεις: «Ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι δυνατό στις στατικές φάσεις. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Δεν είναι φυσιολογικό για την Ομόνοια να μένει για πέντε παιχνιδια χωρίς νίκη. Δουλεύουμε για να το αλλάξουμε. Θέλουμε η ομάδα να παίζει κάθετα, να έχει χαρακτήρα, να βγάζει ενέργεια. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε στον σωστό δρόμο. Θέλουμε λίγο χρόνο. Ο κόσμος θέλει να δει μια ομάδα να επιβάλλεται στον αντίπαλο και αυτό θέλουμε κι εμείς».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»-ThemaSports
18/05 @ 22:35

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»

Όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ