Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ντέρμπι για τους «8» του κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων», Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, είχαμε πολλές λανθασμένες αποφάσεις, ήμασταν πολύ αργοί. Από αυτά που είπαμε, πολλά δεν τα κάναμε και φυσιολογικά ήμασταν πίσω στο σκορ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο και ήμασταν πολύ καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ. Θα σταθώ στο ακυρωθέν γκολ. Και εγώ μπερδεύτηκα, δεν ξέρω πότε είναι γκολ, πότε δεν είναι, πότε είναι VAR, πότε δεν είναι. Από τη θέση μου που το είδα, δεν μπορεί σε αυτό το γκολ να θεωρηθεί ότι έγινε κάτι. Επίσης ο Καρώ ήταν μπροστά στα μάτια μου, δεν τον ακούμπησε καθόλου και πήρε δεύτερη κίτρινη. Μπορεί να είναι πολύ αυστηρό. Σε τέτοια παιχνίδια, αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, να μένεις με δέκα παίκτες σε ένα ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο δεύτερο μέρος έδωσαν τα πάντα και ο κόσμος μας βοήθησε, ήταν δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Κάτω τα κεφάλια όμως, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς πολλές μέρες για ξεκούραση. Περιμένω και κάποιους παίκτες να επιστρέψουν».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τη διαφορετική εικόνα της ομάδας σε Α΄ και Β΄ ημίχρονο: «Δεν ήταν μόνο ένας παίκτης για να μπορούμε να το διορθώσουμε, δεν είχαμε κινητικότητα, δεν ζητούσαμε την μπάλα. Παίρναμε αποφάσεις, αλλά ήταν λάθος και αυτό συμβαίνει. Στο ημίχρονο διορθώσαμε τα πράγματα, αντεδρασαν οι παίκτες».

Για το ότι το 2022 η ομάδα δεχόταν τέρμα με το σταγονόμετρο, ενώ το 2023 δέχεται με ευκολία γκολ: «Δεν θα συμφωνήσω ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Τι είμαστε εμείς να μην δεχόμαστε; Στο ποδόσφαιρο όταν βλέπεις την στατιστική και δέχεσαι γκολ, λες δεν έχεις καλή άμυνα, όταν βάζεις πολλά γκολ, λες είναι η καλή η επίθεση. Εγώ είμαι ένας προπονητής που όλοι παίζουν άμυνα και όλοι επίθεση και τα παιδιά το καταλαβαίνουν. Όταν ήρθα, κάναμε 2-3 ευκαιρίες, βάζαμε 1-2 γκολ και κερδίζαμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, Μπεν και Μακέντα μας βοήθησαν πάρα πολύ. Παίζουμε και χωρίς Δώνη, Βιγιαφάνιες. Με ΑΕΚ και Απόλλωνα δεχθήκαμε γκολ νωρίς, αν ήμασταν εκτός ποδοσφαίρου, θα λέγαμε ότι η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη. Όμως το ποδόσφαιρο παίζεται για το γκολ, το θέμα είναι να βάζεις ένα περισσότερο από τον αντίπαλο για να κερδίζεις».

Για την αντίδραση της ομάδας του στο Β΄ ημίχρονο που έφερε και την ανατροπή: «Μου αρέσει αυτή η αντίδραση, δείχνει ότι οι παίκτες έχουν χαρακτήρα. Δεν μπορείς να τα παρατάς. Παίζεις για την φανέλα σου, για την ιστορία σου. Είναι ωραίο να κάνεις αυτές τις ανατροπές. Δεν μου αρέσουν και δεν νομίζω να αρέσουν σε κανέναν».

Για την απόδοση του Ντάλσιο, ο οποίος είχε γίνει νωρίς αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα και στα επόμενα παιχνίδια βγάζει αντίδραση: «Εγώ έτσι λειτουργώ. Εγώ πάντα διαλέγω την καλύτερη ομάδα. Ο Ντάλσιο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση. Όμως είναι ταλαντούχος παίκτης, κάνει τη δουλειά του και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από αυτόν».

Για το αν δούλεψαν για να κτυπήσουν τον αντίπαλο στις στατικές φάσεις: «Οι στημένες φάσεις είναι κάτι που δουλεύουμε. Μας έλειπε ο Βιγιαφάνιες που είχε πολύ καλά κυυπήματα. Μέχρι που ήρθε ο Μπεν είχαμε προβλήματα. Είναι ωραίο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα τα δουλεύεις, δεν έρχεται τίποτα στην τύχη».

Δείτε όλα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ