Δείτε τι δήλωσε στην Primetel, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ για τους «8» του κυπέλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο μέρος είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι το θέλαμε και νιώθαμε ότι δεν μπορεί αυτό το παιχνίδι να χαθεί. Κι όμως, δεχθήκαμε εύκολα δύο γκολ και χωρίς ο αντίπαλος να κάνει κάτι στο γήπεδο, κέρδισε. Είναι απογοητευτικό. Υπάρχει ο επαναληπτικός όμως και για να προκριθούμε, θα πρέπει να κάνουμε περισσοτερα και καλύτερα πραγματα σε σχέση με αυτά που είδαμε απόψε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα είμαστε και τυπικά φιλοξενούμενοι και θα δεχθούμε και την πίεση από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος σήμερα και τις επόμενες μέρες να ηρεμήσει η ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον επαναληπτικό».

Για την απουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στο ματς με Ολυμπιακό: «Σίγουρα χωρίς τον προπονητή είναι πιο δύσκολο και πρέπει να αλλάξει και η ψυχολογία μας. Η ομάδα όμως πρέπει να είναι έτοιμη στον επόμενο αγώνα για να κερδίσει».

Για το ότι ο κόσμος περίμενε αντίδραση από την ομάδα: «Με όσα είδαμε το πιστεύαμε, ότι θα έβγαζε χαρακτήρα η ομάδα. Δυστυχώς όμως, κάτι χάλασε στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του κόσμου. Είχαμε πει στην ανακοίνωση μας, ότι η διοίκηση θα προχωρούσε σε άμεσες ενέργειες. Έγινε η πρόσληψη του προπονητή και έπεται η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή για να μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μία νέα βάση. Δεν είναι της ώρας, σύντομα θα πούμε περισσότερα για το τι προγραμματίζεται για το μέλλον. Η Ομόνοια πρέπει να πρωταγωνιστεί, πρέπει να είναι πάντα ψηλά και πρέπει να κάνει περήφανο τον κόσμο της. Θα μιλήσουμε σύντομα πιο αναλυτικά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»-ThemaSports
18/05 @ 22:35

Αναστασίου: «Θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι»

Όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Κίνηση RESPECT από τους Παφίτες προς τους παίκτες της Ομόνοιας-ThemaSports
18/05 @ 22:30

Κίνηση RESPECT από τους Παφίτες προς τους παίκτες της Ομόνοιας

Οι οπαδοί της Πάφου χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κατά την απονομή των μεταλλίων.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να το κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 19:50

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να το κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου, πριν τον τελικό με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ