Δείτε τι δήλωσε στην Primetel, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ για τους «8» του κυπέλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δημητρίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Στο πρώτο μέρος είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι το θέλαμε και νιώθαμε ότι δεν μπορεί αυτό το παιχνίδι να χαθεί. Κι όμως, δεχθήκαμε εύκολα δύο γκολ και χωρίς ο αντίπαλος να κάνει κάτι στο γήπεδο, κέρδισε. Είναι απογοητευτικό. Υπάρχει ο επαναληπτικός όμως και για να προκριθούμε, θα πρέπει να κάνουμε περισσοτερα και καλύτερα πραγματα σε σχέση με αυτά που είδαμε απόψε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα είμαστε και τυπικά φιλοξενούμενοι και θα δεχθούμε και την πίεση από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος σήμερα και τις επόμενες μέρες να ηρεμήσει η ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον επαναληπτικό».
Για την απουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στο ματς με Ολυμπιακό: «Σίγουρα χωρίς τον προπονητή είναι πιο δύσκολο και πρέπει να αλλάξει και η ψυχολογία μας. Η ομάδα όμως πρέπει να είναι έτοιμη στον επόμενο αγώνα για να κερδίσει».
Για το ότι ο κόσμος περίμενε αντίδραση από την ομάδα: «Με όσα είδαμε το πιστεύαμε, ότι θα έβγαζε χαρακτήρα η ομάδα. Δυστυχώς όμως, κάτι χάλασε στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του κόσμου. Είχαμε πει στην ανακοίνωση μας, ότι η διοίκηση θα προχωρούσε σε άμεσες ενέργειες. Έγινε η πρόσληψη του προπονητή και έπεται η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή για να μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μία νέα βάση. Δεν είναι της ώρας, σύντομα θα πούμε περισσότερα για το τι προγραμματίζεται για το μέλλον. Η Ομόνοια πρέπει να πρωταγωνιστεί, πρέπει να είναι πάντα ψηλά και πρέπει να κάνει περήφανο τον κόσμο της. Θα μιλήσουμε σύντομα πιο αναλυτικά».
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 17:53
Η Ομόνοια ανάρτησε την παρακάμερα από την ισοπαλία (3-3) στο "Αλφαμέγα" κόντρα στο Άρη.
13/05 @ 11:17
Ανακοίνωση από την Ομόνοια για τα εισιτήρια του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
13/05 @ 10:35
Ανάρτηση Ομόνοιας για τον Βίτορ Γκόμες που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια
13/05 @ 09:53
Δεν προκύπτει κάποια αλλαγή στο θέμα Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια.
12/05 @ 21:29
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά το παιχνίδι με τον Άρη.
12/05 @ 21:10
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.
BEST OF THEMASPORTS