Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπράιτον ο Καϊσέδο μετά το «ναυάγιο» με Άρσεναλ

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπράιτον ο Καϊσέδο μετά το «ναυάγιο» με Άρσεναλ

Στις προπονήσεις της Μπράιτον επέστρεψε ο Μόισες Καϊσέδο, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ο νεαρός χαφ από το Εκουαδόρ, με αναρτήσεις του στα social media, πίεζε την διοίκηση της Μπράιτον να κάνει δεκτή την πρόταση των «κανονιέρηδων», αφού δήλωνε ότι ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η συμπεριφορά του Καϊσέδο έκανε… έξαλλο τον προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με αποτέλεσμα ο Ιταλός να μην αφήνει τον νεαρό χαφ να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής, ωστόσο, οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση, με αποτέλεσμα ο Καϊσέδο να υπολογίζεται και πάλι, επιστρέφοντας στις προπονήσεις.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για τον Πέδρι, του οποίου ήταν ο πρώτος του προπονητής στην Μπαρτσελόνα, εστιάζοντας στη σχέση που είχε αναπτύξει ο Ισπανός με τον Λιονέλ Μέσι.