Επίσημο ενδιαφέρον για Ματία Σπόλιαριτς από Ελλαδική ομάδα και... αναμονή
Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Ματία Σπόλιαριτς, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν (2025-2026).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ντόρτμουντ φαίνεται πως δεν θα χάσει τσάμπα το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο το καλοκαίρι. Όχι, οι Γερμανοί δεν βρήκαν αγοραστή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά βρήκαν τρόπο να κρατήσουν τον Γιουσουφά Μουκοκό στο κλαμπ.
Το γερμανικό Sky, λοιπόν, υποστηρίζει πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, καθώς το οικονομικό έχει τακτοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, ο Μουκοκό αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3 εκατ. ευρώ καθαρά ανά έτος, ενώ με τα μπόνους ενδεχομένως να φτάνει και τα 5.000.000 ευρώ το χρόνο. Επίσης, φαίνεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή πετυχαίνει να πάρει και τα 10.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.
Τώρα, μένουν μικρές λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν και τις επόμενες μέρες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 18χρονος να υπογράψει το συμβόλαιό του και να πάει καλώς εχόντων των πραγμάτων για μία ακρίβη πώληση τα επόμενα χρόνια.
contra.gr