Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, πριν τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την Πάφος FC, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δεν παίζει ρόλο για μας αν είναι αήττητοι, θα κάνουμε ότι κάνουμε κάθε φορά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε όσο πιο κοντά στην κορυφή».
«Έχει το πλεονέκτημα η Πάφος που είναι 4 βαθμούς μπροστά. Και με ισοπαλία ίσως να είναι ευχαριστημένη. Δεν βλέπουμε τη βαθμολογία, παρά μόνο μετά το τέλος κάθε αγώνα».
«Κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ακόμα και αν είναι αήττητος».
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 19:42
Περιζήτητος ο Σπιλέφσκι στην Πολωνία
16/05 @ 12:53
Ο Άρης παρουσιάζει τον νέο του προπονητή.
14/05 @ 19:47
Ο Άρης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια και να τερματίσει στην 2η θέση.
14/05 @ 14:49
Για την αποχώρηση του Άρτεμ Ραντκόφ με προορισμό τον πάγκο του Άρη μίλησε ο πρόεδρος της Ντιναμό Μαχατσκάλα, Γκάζι Γκάτζειφ.
13/05 @ 11:40
Το σωματείο του Άρη Λεμεσού κάνει κάλεσμα στον κόσμο του και τα μέλη του για την τακτική και καταστατική συνέλευση
12/05 @ 21:38
Διαβάστε όλα όσα είπε Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αγώνα με την Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS