Ποστάρισμα με Μεντιλίμπαρ και... μετάλλια έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ σήκωσε το τρόπαιο για 29η φορά, ενώ έφτασε τα 19 ντάμπλ στην ιστορία του.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τον 64χρονο προπονητή δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες με τον ίδιο να ποζάρει με τα μετάλια που έχει κατακτήσει στην θητεία του στους ερυθρόλευκους, Conference League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
Τις φωτογραφίες συνοδεύει το caption: «Αυτό είναι σωστό: Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!»
Δείτε το ποστάρισμα:
Τουλάχιστον €28.500.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Κυριακής 17/08/2025 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 2949ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/08 @ 23:45
Ντεμπούτο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την Αρούκα!
17/08 @ 22:45
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί.
17/08 @ 22:05
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης», ο Asteras AKTOR προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Άρης έκανε την ανατροπή στο δεύτερο, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.
17/08 @ 21:20
Την απόκτηση του Ντάβιντε Καλάμπρια ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (17/08) ο Παναθηναϊκός
17/08 @ 16:25
Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας τοποθετήθηκε σχετικά με το την πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ζαφείρη, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει πριν από τον ερχόμενο Ιανουάριο!
17/08 @ 13:10
Η πιθανότητα να αλλάξει η ΑΕΚ διάταξη κατά τη διάρκεια του προσεχούς διαστήματος είναι αρκετά πιθανή, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που προέκυψε από κάποιο στοιχείο του αγώνα της περασμένης Πέμπτης (14/08).
BEST OF THEMASPORTS