Deal για Μποάκι! Στην ομάδα που «έκλεισε το σπίτι» της ΑΕΚ…
Το είχε προαναγγείλει ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, ότι βρισκόντουσαν κοντά σε άλλη μια πώληση παίχτη στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Kυπελλούχος και... νταμπλούχος στα 100 του χρόνια ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στον τελικό με γκολ των Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν!
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ματς ήταν τρομερές και το κοντράστ των συναισθημάτων εμφανές με τους «ερυθρόλευκους» ευτυχισμένους να πανηγυρίζουν τον δεύτερο φετινό τίτλο και τους Κρητικούς, απογοητευμένους να «αδειάζουν» και να ξεσπούν σε κλάματα!
Ωστόσο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, έλαβε τα συγχαρητήρια από τους νταμπλούχους Ελλάδας την στιγμή που οι παίκτες πήγαιναν να πάρουν τα μετάλλιά τους, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν pasillo και τους χειροκρότησαν για την πορεία και την προσπάθεια τους στον τελικό!
Τρομερές στιγμές στο ΟΑΚΑ και το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ και τον ΟΦΗ να φεύγει πικραμένος από το στάδιο.
Με το τελευταίο σφύριγμα, οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο χορτάρι του σταδίου, αλλά και στον πάγκο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αγκαλιαζόταν με τους συνεργάτες του, ενώ οι παίκτες γιόρταζαν μπροστά στους οπαδούς τους.
Από την άλλη, δε, μεγάλη στεναχώρια, με αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να ξεσπούν σε λυγμούς για τη χαμένη ευκαιρία. Άπαντες, εξάλλου, πήγαν μπροστά στο πέταλο των φίλων τους, που ταξίδεψαν από την Κρήτη, οι οποίοι παρά την πίκρα τους αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας τους και χειροκρότησαν.
Δείτε το βίντεο του sport-fm.gr:
Και άλλα βίντεο και φωτογραφίες από το κοντράστ συναισθημάτων στο ΟΑΚΑ:
sport-fm.gr